16 éves srác vagyok van még remény? (bővebben lent)
Szia. Én gyógypedagógus vagyok, magatartászavarokkal és devianciákkal foglalkozom. -többek közt drogosokkal is.
Amit mondani tudok, hogy menj elvonóra.
Nagyon jó drogrehabilitációjuk van.
Most, amíg nem késő.
Szia!
Nyugodtan kérj segítséget a szüleidtől. Először biztos nem fognak örülni a dolognak, de biztos vagyok benne, hogy támogatnak. Nagyon jó, hogy fel akarsz hagyni a drogokkal, de ez magadtól segítség nélkül lehetetlen. NE várd meg amíg már nem kell szülői beleegyezés! Később már sokkal nehezebb lesz leszokni, mert még jobban a szer rabja leszel.
Kezdetben mondd el a barátnődnek vagy a legjobb barátodnak, ők majd segítenek odaállni a szüleid elé.
első válaszoló vagyok.
De pont az a baj, hogy ha nem tudják meg a barátok legalább- támogatás nélkül nem fog menni. A szüleid pedig biztos hogy melléd állnak. Ne ilyenkor legyél szégyenlős, hanem akkor, amikor droghoz nyúltál!
miden képen valts társagot
, am meg ha kell egy mentor itt vagyok:D
át segítelk kajak , bizhatsz bennem :D
kérd az msn címem és végi sgeitlek :
eskű
rico
A szüleiddel várhat rád egy kellemetlen beszélgetés. Oké szar, de túléled.
Ha a drogot folytatod, akkor garantálom, hogy nem éled túl sokáig. Pénzed sem lesz rá egy idő után, mert egyre nagyobb adag kell a tolerancia miatt. Ez devianciákhoz vezethet még nálad is. Képes leszel a legjobb barátodat, sőt még a szüleidet is meglopni. Emellett a szervezeted egy élő halott lesz.
A tündérhegyi klinika nagyon jó, abszolút esély a leszokásra és arra, hogy tiszta lappal induljál. Gondolom az sem volt ok nélkül, hogy a droghoz nyúltál. Ebben is segíteni fog a pszichoterápia. Az eleje nagyon nehéz, mert a mesterséges megerősítőkről újra át kell állni a természetes megerősítőkre. Ahogy tisztulsz, meg fogsz lepődni, hogy mennyi dolog van még a világban, ami számodra ugyanolyan örömet okozhat, mint a cucc.
Ha függő vagy, akkor tényleg kell a külső segítség és a te akaraterőd és kitartásod. Ehhez az első lépés, hogy őszinte vagy a szüleiddel! A barátokat lehet, hogy kihagynám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!