21 éves lány vagyok, van még remény?
figyelj
1. felnőtt vagy nem kell már anyukád beleegyezése
2. ha nagyon szeretnéd egy próbát megér tedd le az érretségi utána jelentkezzél
ha megpróbálod még lehetsz is majd
de ha nem teszed meg /=mondván hogy anya nem akarja/ akkor lehet később bánni fogod hogy én az szerettem volna lenni de meg se próbáltam
Én úgy tudom, hogy lányoknál 162 centi a minimális magasság.
Ha fizikálisan gyenge és törékeny vagy, akkor tényleg tűzz ki más célt.
Csak kínszenvedés lenne a dolog, ha egyszerűen nem vagy olyan alkat.
Ha ez így van, hidd el, jobb így.
Csak boldogtalan lennél.
Ne kergess olyan álmokat, amik nem neked valók, mert esetleg eléred, de szenvedni fogsz, mert érzed, hogy nem vagy erre teremtve.
Persze nyilván nem is gyári munkásnak lettél teremtve.
Úgyhogy próbáld meg, ha akarod, de legyen egy más terved is, ne csak a rendőrség.
Pont most olvastam, hogy 160 centi a nőknél a minimum magasság (legalábbis az origó szerint).
Az iskolapadba pedig nem késő visszamenni soha, még ha közhely is.
Ne haragudj, ha megbántottalak esetleg.
Nekem az ugrott be, hogy egy vékonyka, 160 centis szemüveges lány vagy.
Ahogy én az is az vagyok, és nekem is kontaktlencsém van.
Nyilván magamra gondoltam, amikor azt írtam, hogy "törékeny".
Én is próbálkoztam sok munkával, amiről azt hittem, nekem való, aztán lett egy olyan, amiről nem is gondoltam, hogy nekem való, és szuperül érzem magam benne.
De, ha Neked életed álma a rendőrség, akkor Hajrá! Valósítsd meg!
Ja, és hogy biztassalak, én 22 évesen kezdtem az egyetemet, mikor azt mondta mindenki, hogy "Már késő."
A saját fülemmel hallottam, hogy a barátom apukája mondja ezt rólam egy rokon nőnek.
De én is megmakacsoltam magam, és azt mondtam, hogy "Csak azért is!"
Még nem végezem el, de csinálom, és jó eredménnyel, nagyon szeretem, aki fintorgott akkor, az meg most csak hallgat.
Úgyhogy ha nagyon-nagyon akarod, akkor CSINÁLD MEG!
Sok sikert Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!