A 4 éves kan cicám már 1 hónapja eltűnt! Van még remény?
4 éve költöztünk a falu szélére,és akkor először befugadtunk egy kiscicát!Van kutyánk is,akivel a legjobb barátok lettek!Teljesen hozzánk nőtt!Mikor már hallotta a kocsink hangjá szaladt elènk az úton!Sajnos július elején párzási időszakuk volt es 2011.07.07.-én eltűnt Cilácska nevű cicánk.Előtte max.2-3èjszaká maradt ki,de mindig hazajött,főleg,h a garázsba alszanak a kutyával!Már tettem ki hirdetèst,és kérdezősködtem,de senki nm tud róla semmit?='(
Már bejártam mindent,még az erdőbe is bementem,nm e ott van.Nm tudom mit tehetnék még!?Nm tudom elhinni,h vmi ba törtènt volna,hiszem nagYom gyors,fitt cica.Még eddig a holttestét srm láttam!De felénk nm szokás elcsalni,éd befogni màs cicáját!
Valaki aki hasonló helyzetben már volt kérem írjon!!!
Bennünk még él a remény,hogy valaha viszont láthatjuk Cilát...="(
Köszönök minden vālaszt.A képen nem az én cicám van!Szerintetek mien messzire képesek elszökni?Van értelme a szomszéd falukba is keresni?Az pedig min.6 km...
Bárcsak a mi cicánk is hazajönne!!!Itthon mindenki hazavárja...="(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!