Ha fiatalon vesztettétek volna el a családotokat,ti is elgondolkodnátok az öngyilkosságon?
A fájdalom elmúlik, ahogy minden más is... Például rengeteg minden, ami előtted állhat. Eldobnád az életedet ilyen fiatalon? Én 23 éves vagyok, és olyan mintha nem is lenne családom, társam pedig egyáltalán nem is volt még. De nem adom fel. Az egyetem mellett elmentem diákmunkázni és járok edzésekre egy sportegyesületbe. Ezek mind lehetőségek arra, hogy új embereket ismerjek meg és tanuljak új dolgokat. Hogy jól érzem magam? Nem. Nagyon közeli barátaim/kapcsolataim még nincsenek. De mindent megteszek azért, hogy jobb legyen, és járok szakemberhez pszichoterápiára, ami rengeteget segít. A diákmunkával keresem meg rá a pénzt.
Röviden: nem szabad ilyen hamar feladni. Igen, most baromi fájdalmas és minden kilátástalannak tűnik, de mindig van más lehetőség. Nem fog az öledbe hullani, akarni és dolgozni kell érte, de szerintem megéri. Bármennyire is rossz körülmények között vagy, mindig van lehetőséged arra, hogy kitörj onnan. És a végén, ha visszanézel, akkor baromi büszke leszel rá, hogy honnan sikerült talpra állni.
A halál sajnos az egyetlen jó dolog,ami még örömet okoz.
A tudat,hogy az élet nem tart örökké.
Mind szép és jó,de szerető szülők, család és minden nélkül nekem ez semmit nem ér.
18. Az Úrnak lelke van én rajtam, mivelhogy felkent engem, hogy a szegényeknek az evangyéliomot hirdessem, elküldött, hogy a töredelmes szívűeket meggyógyítsam, hogy a foglyoknak szabadulást hirdessek és a vakok szemeinek megnyilását, hogy szabadon bocsássam a lesujtottakat,
19. Hogy hirdessem az Úrnak kedves esztendejét.
Ma szinte lehetetlen elmagányosodni amikor pár kattintásra vagy mindenféle közösségi oldaltól ahol lehet beszélgetni, játszani, ismerkedni, trollkodni kortól/ nemtől függetlenül, TANULNI, TANULNI, TANULNI, ...
Azok esetében tudom elképzelni és elfogadni az öngyilkossági hajlamot akik leéltek már jó pár X -et az életükből és/vagy halálos betegségben szenvednek, pld: rákosak, kiszolgáltatott lett az életük és a szeretteiknek kell 0 - 24 -ben az elszenvedőnek segíteniük és másra sincs idejük. Vagy évekig(tizedekig) börtönben ült valaki aztán kikerült az életbe és nem tud beilleszkedni a társadalomba.
FOGADD EL AZ ÉLETEDET OLYANNAK AMILYEN, ha jobbat akarsz akkor meg TEGYÉL ÉRTE!
Találd ki, hogy mit akarsz és haladj el az irányába, ha nem megy egyedül akkor kérj segítséget olyanoktól akik már végig járták az az utat ahova te el akarsz jutni.
Ha nem megy önerőből akkor kérj segítséget!
Öngyilkossággal kapcsolatosan nem osztanám meg a nézeteim mert nem lennék túlságosan népszerű, legyen annyi elég, hogy az ÉRTELMETLEN SZENVEDÉSSEL nem tartozol senkinek, ha te úgy döntesz, hogy nem akarod folytatni akkor simán lehetsz öngyilkos te senkinek nem tartozol azzal, hogy élj, ez a te életed, te döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!