Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen el vagyok keseredve,...

Teljesen el vagyok keseredve, mert borzasztó csúnya vagyok, mit tehetnék, ha már annyira zavar hogy az öngyilkosság is megfordult a fejembe emiatt (is)?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és borzasztó ronda. Ronda az arcom, nagy és ferde orrom van, vékony csúnya formájú ajkaim, a szemeim beesettek, kicsik, az egyik szemöldököm fennebb van mint a másik, kevés, ritka szempillám van. Az egyetlen szép dolgot is elrontottam magamon, a hajamat. Mondjuk ez nem zavar annyira, mert majd úgyis visszanő. A fejformám is ronda, aszimmetrikus. A fogaim rettentő csúnyák és anyámat hiába kérem, nem akar fogszabályzót tetetni nekem, pedig nagyon kellene. Borzasztó ronda alakom is van. Először is nincsenek melleim, kb. olyan lapos vagyok felül mint egy férfi, széles a hátam, rettentő férfias a felsőtestem. Fenekem nincs, a lábaim, kezeim rövidek és kb. úgy nézek ki mint egy 11 éves, ha nem nézzük a koravén fejemet. A stílusomat szeretem, jól érzem magam a ruháimban, de nagyon önbizalomhiányos vagyok a rondaságom miatt. Pasikat se érdeklem, még senki nem próbálkozott be nálam. Akárkinek mondom hogy "én olyan ronda vagyok" csak annyit mond hogy ne mondjak ilyeneket magamról, de azt sosem hallottam még senkitől hogy "olyan szép vagy". Senkinek nem engedem hogy képet készítsen velem, annyira rondának érzem magam, hogy rendesen félek ha valaki képet akar készíteni, mindig eltakarom az arcom, vagy maszkot húzok, vagy csak nem állok be a képbe. Meg akarok halni, úgy érzem hogy mindenki lenéz engem, kisebbségi komplexusom van. És még szociális szorongás is ki alakult nálam emiatt. Teljesen el vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek, legyszívesebben elásnám magam.

2021. dec. 23. 20:49
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%

Megmutatnád magad privátban? Szabolcsi vagyok,nő és 33 éves.

Én is ilyen voltam,egész huszonévesen is egyszer majdnem belecsúsztam egy bulimiába is mert utáltam magam. Azóta rendbetettem magam. Mondok őszinte véleményt és esetleg tanácsot is.

2021. dec. 23. 21:09
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
6. és 9. vagyok újra: Csajok! Állj!!! 29 éves nőként mondom: nem kell szépnek lenni. Dudaorral, szemüvegesen, fogyatékos hanggal, kis cicikkel párkapcsolatban élek, jó állásban dolgozom, egyre több barátom van! Ebben a korban, mint ti sose gondoltam volna.. :D Én voltam a stréber lúzer még ezek mellé. Az élet fos, ha elcseszitek magatoknak és nem élitek! Ki kell hozni a maximumot! Meg kell tanulni értékelni ami van! Kia.aszomnemszarjale hogy nézek ki? Nem úgy, ahogy a klisék. És?? Majd azért nem megyek strandra, szoliba, körmöshöz, buliba mert másnak nem tetszik a pofám??? :D Nézze magát én meg elvagyok! Tegyétek el a tükröket 2 hónapra terápiás céllal! Jó ok, sminkelni és fésülködni ér! :D
2021. dec. 23. 21:13
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
Tudod hány ronda nőt ismerek, akik boldog párkapcsolatban élnek és gyerekeik is vannak? Minden azon múlik, hogy milyen a kisugárzásod. Ha magabiztos vagy, megtalál az, akinek tetszeni fogsz. Azért kéne pszichológus, hogy ezt megértsd és elhidd, hogy ugyanolyan értékes vagy,mint mások.
2021. dec. 23. 21:14
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
Menj el plasztikai sebészhez
2021. dec. 23. 21:17
 15/26 anonim ***** válasza:
22%

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

2021. dec. 24. 05:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia...menj fel a Pinterest oldalára,és ird be: "Unique face"...itt találsz nagyon csúnyának,vagy különleges látszó arcú modelleket...ők karriert csináltak a kinézetükből...próbáld meg te is..Boldog Karácsonyt
2021. dec. 24. 06:49
 17/26 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sok csúnya ismerősöm, kollégám volt- van, akire azt mondtam( mondtuk) hogy az életben seki nem fogja elvenni, meg még hozzá a természete is rettenetes volt. Kivétel nèlkül mindegyikük fèrjhez ment, boldog, sokkal jobb férjük van mint nekem ( akire azt mondjàk, hogy szép vagyok).Szóval a boldogság szempontjából teljesen lényegtelen, hogy szép vagy vagy csúnya. Valaki téged is szépnek fog talàlni. Csak higgyj ebben.
2021. dec. 24. 07:07
 18/26 anonim ***** válasza:
83%

Amiket írtál a külsődről, azok jó része rám is igaz.

Ennyi idős koromban én is hasonlóan gondolkodtam magamról. Nehéz időszak volt. Hülye fejjel levágattam a hosszú hajamat rövidre, és borzalmasan néztem ki, amíg vissza nem nőtt, a béka feneke alatt volt az önbizalmam.

Aztán eltelt 1-2 év, ezalatt megtanultam sminkelni, rájöttem, milyen frizura és milyen ruhák állnak nekem jól. Végre jól éreztem magam a bőrömben, egyre több barátom lett. Sosem tartottam magam szépnek, én is irigykedtem a modell szépségű ismerős lányokra. Ennek ellenére mindig voltak srácok, akik érdeklődtek irántam, és nekem is tetszettek.

Tinikorban sok lány túlzottan kritikus a saját kinézetével kapcsolatban. Pedig nem csak a külső adottságok számítanak. Nálam sokkal csúnyább lányok is találtak maguknak párt. Én azt tanácsolom neked, hogy próbáld meg kihozni magadból a legjobbat, minden szempontból.

2021. dec. 24. 09:39
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem orvosra van szükséged, hanem pszichológusra. Az önismeret gyógyít. Nem a kinézeted miatt alacsony az önbizalmad, hanem az inkompetens szüleid miatt. Ha nem írod, hogy az anyád nem hajlandó a fogaiddal törődni, hanem csak magadról írsz, már abból levezethető a béna szülő, aki valószínűleg az önértékelés kialakulásának az idején, azaz első életéveidben már kiválóan aláásta azt, hogy önbizalmad legyen. Jó önértékeléssel, stabil önbizalommal egy bányarémnek is akad minden ujjára kérő.
2021. dec. 24. 22:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Még mindig több esélyed van párkapcsolatra mint ronda férfiként.
2021. dec. 25. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!