Teljesen el vagyok keseredve, mert borzasztó csúnya vagyok, mit tehetnék, ha már annyira zavar hogy az öngyilkosság is megfordult a fejembe emiatt (is)?
45 éves vagyok, még életemben senki sem mondta "olyan szép vagy"!
Valószínűleg teljesen átlagos vagy, engedd el a szorongásaid, vagy keress pszichológust!
Orvosra van szükséged mentális betegség miatt, sürgősen menj el pszichológushoz!!! Megérdemled, hogy nyugodtan és boldogan élj, hidd el, tud segíteni! :)
Képet esetleg tudsz feltenni valahova és dobni egy linket? Jó lenne megnézni, hogy igazad van vagy csak te látod ilyennek magad!
Én pl szeretem ha egy lány egyedi kinézetű, az ilyen nagyon átlag lányok nem is nagyon hoznak lázba.
Egy dolgot nem szeretek, ha elvan hízva. (le lehet pontozni)
Mellekkel meg úgy vagyok, hogy nem árt ha van, de a kifejezetten nagy mellek nem jönnek be. Inkább a kicsi és formás. De amúgy is inkább fenék párti vagyok :D
Sajnos tanácsot nem tudok adni, de ezt a kérdést mintha én írtam volna ki. Ezek közül majdnem minden igaz rám. Engem az bosszant a legjobban, hogy ugye mindenki előtt ott az élet, mindenkinek ezer lehetősége van, én meg kénytelen vagyok elfogadni, hogy nekem bizony egy párkapcsolat esélytelen, és az is marad. Le kell mondanom egy olyan dologról, ami kb. elvárás, hogy minden ember életében legyen.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!