Lehet csak túl sokat gondolkodom a múlton?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is 21 éves vagyok most vagyok másodéves egyetemen, tanulok és teljesen normális életet élek, néha bulizok normálisan. Így tavaly óta mióta volt a karantén elkezdtem gondolkozni a múltamon, hogy mennyi idióta dolgot csináltam és mennyire gáz voltam. Minden második bulim képszakadásos volt, nem csak ittam ( gondolom mindenki érte mire célzok) ez volt kb 16 évesen. Úgy egy évig ilyen “lázadó” korszakom volt. Most utólag nagyon szégyenlem magam, azon töprengek azokon a képszakadásos bulikon vajon miket csinálhattam, hogy néztek rám az emberek. Tudom, ez már 4-5 éve volt, biztos alig emlékeznek rá, de már-már szorongok néha ha ezekre gondolok. Szerintetek érdemes lenne pszichológushoz fordulni.2021. dec. 23. 20:23
1/2 anonim válasza:
Sokat ragodsz a múlton, bűntudatot van és megfelelési kényszeres mert írod mit gondolhattak rólad mások.
Szerintem ez már kezdődő depresszió. Onmarcangolas nem vezet semmi jóra.
2/2 anonim válasza:
Nagyon hasonló a gondolkodásom! Ugyan így rágódom dolgokon, nekem nem buli, de hasonló szituk. Nem tudom magam túl tenni rajtuk. Ha találsz valami megoldást, esetleg el kezded a pszicho-t, akkor kérlek oszd meg tapasztalataid.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!