Van itt hozzám hasonlóan olyan aki sokat gondolkodott a világról?
Nap min nap ezen kattog a fejem, de mindig oda jutok ki hogy nincs értelme.
Egész eddigi életemben mindig falakba ütköztem. Szeretek írni de kevés az időm vagy vizsga lesz, vagy pénz kell kiadatni. Barátnőt szeretem volna, egy társat akivel közösen lépünk előre, de mindig valami közbejött. Mindenhol falakt tapasztalok, de már meguntam.
Arra jutottam, hogyha lenne újjászületés akkor sem lenne sok értelme ennek az egésznek. Rettentően ki vagyok égve egyedül csak az irodalom érdekel, de manapság igen nehéz kiadatni valamit is. Brendon Hekett is hobibból ír sci-fiket, mellette dolgozik.
De ez most tényleg mellékes.
Egyszerűen nem látom értelmét semminek, minden napom egyforma. Kiskoromban vittek sokat külföldre szóval az sem kikapcsolódás. Megy egyébként is egy hét ízelítő csak. Kilátástalannak látom a jövőm, sötétnek.
25/F
Bár voltam egyetemen fizetős önerőből de nem nekem találták azt ki ebben a formában biztos nem. A magolás nagyon nem megy.
Két okj van. Igen tudom... de valahol el kell kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!