Ha kb. másfél éve gondolkodom az öngyilkosságon, tavaly ilyenkor voltam legjobban mélyponton, de 5 hónapja járok pszichológushoz, kb. mikor lesz jobb vagy múlik el?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 12:19
1/2 anonim válasza:
Amikor te is akarod, hogy elmúljon. A pszichológus csak az utat mutatja, tenned neked kell érte.
2/2 anonim válasza:
mert nem értél el eddig az életben semmit? akkor csak azt tudom tanácsolni hogy arra fókuszálj, miket érhetsz el! és igen, tenni kell érte én se vagyok túl szerencsés mert nekem se nagyon sikerül semmi érdemleges de arra gondolok a következő 2 évben valamiken tudok segíteni. ha szeretnéd, elmondhatod , mi miatt gondolkozom öngyilkosságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!