A barátnőmnek milyen mentális problémája lehet?
Figyelt kérdés
33/F vagyok, a barátnőm 25/F. 4 éve vagyunk együtt, az mindig is jellemző volt, hogy hangulatingadozásai voltak, de nem olyan súlyos mértékben, mint mostanság. Napokig fel se kel az ágyból, sír, hogy semmi értelme az életének, jobb lenne, ha meghalna. Máskor meg aranyos, teli van önbizalommal, felpörög, el akar menni velem ide-oda, minden programon részt akar venni. Amikor rossz időszaka van, akkor kiabál velem, idegeskedik, megsértődik jelentéktelen dolgokon, pl. múltkor mondtam neki, hogy kicsit sótlan lett a főzelék, erre megharagudott, hogy legközelebb akkor csináljam én. Vagdossa is magát néha. Tényleg olyan érzésem van, mintha nem ugyanaz az ember lenne. Hajlamos nagyon magába zárkózni, olyankor senkivel nem beszél, csak annyit mond nekem, hogy utálja az életét, és ha én nem lennék, már rég kinyírta volna magát. Eléggé aggódom érte, meg hát nekem is nehéz ez az egész, eléggé megvisel. Volt már, hogy nem mentem be dolgozni, mert féltem, hogy kárt tesz magában. Mit csinálhatnék, hogy könnyebb legyen neki, és nekem is?2021. dec. 21. 08:52
11/14 anonim válasza:
Ez utóbbi hozzászólót, nagyon szépen kérlek, ne vedd figyelembe, ha valóban borderline szindrómája van, az öngyilkosság nem tréfa ha valódi emberéletekről van szó. Már az, hogy igyekszel utánajárni azt mutatja, hogy szereted a párod és segíteni szeretnél ebben a helyzetében, próbáld meg rávenni, hogy felvegye a kapcsolatot egy pszichológussal.
12/14 anonim válasza:
Vegye csak nyugodtan figyelembe... Mert én bordelinos , depressziós lány vagyok.. mindenki elhagy, nem ért meg holott nem arra lenne szükségem és írtam ide ezer meg egy kérdést mivel legyen jobb, stb.. a válaszolók 99%-a engem hibáztazott h egy ilyen szar beteg ember mellett nem is lehet megmaradni, csak elüldözök mindenkit. Holott nem én akarom magam szarul érezni... Szóval van valami okos tanácsod kedves? Várom válaszod 2 vagdosás közt...
13/14 anonim válasza:
Ja öngyilkosság nem tréfa... Az ominózus öngyilkossági nap után mivel voltam oly béna h nem sikerült... Pár hónapra rá tudtam meg az exem... Nem volt reakció, nem vette figyelembe. Nem hitte el nekem h szükségem van rá... Elhagyott. Ez van ..
Szóval akkor a nekem szánt kommentekból éljek és idezem " akkor öld meg magad" vagy van valami tanácsod?
Én őszintén leírtam valszeg én üldöztem el magam mellől mindekit...
14/14 anonim válasza:
Szíven a válaszod, nagyon sok buta ember van... Az egyik gyerekem szintén a borderline-nal küzd. Pszichológushoz jár, néha hullámvölgy, néha egy kis nyugalom.
Akik ilyen hülyeségeket mondanak, mint az öngyilkosságra buzdítás, fel sem fogják milyen nagy kárt okozhatnak egy ember életében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!