Ezekel a tünetekkel szerintetek menjek szakemberhez?
Figyelt kérdés
Röviden annyi a történet, hogy kiskoromban anyám alkoholista volt, apám vidéken hetelt hogy anyámnak legyen mit elinni. Mar 8-10 évesen velem hozatta a sört a boltból, es ha 20p alatt nem ertem haza annyi pofont kaptam amennyi percet késtem mert ,,dagadt vagy nem árt ha fogsz,,. Itt kezdődhettek a gondok nameg hogy 15 evesen apa szerepet kellett jatszak otthon a tesoim végett. Nagyszüleim szerettek ők voltak kb a szüleim .1 eve novemberbe meghalt mamám rákba, papám utána karácsonykor. Akkor jöttek ki a tünetek jobban. Akkor volt hogy elkezdtem vágni magam stb. El akartam menni szakemberhez, de megismertem egy lányt és nagyon boldog voltam így elvetettem az ötletet. Egy beteg lany volt mozgássérült mindent megtettem érte de elveszitettem. Akkor bevettem egy csomo gyógyszert meg akartam halni de csak kihanytam es elajultam. Utana ugy ereztem ha ezen túlvagyok akkor mar vegkepp nem kell orvos. Megismertem mostani párom még boldogabb vagyok, de ő raebresztett hogy vannak olyan melypontjaim amikor nem vagyok önmagam es fel napokat sirogorcsom van stb. 20 éves vagyok nem akarom a szerelmem elvesziteni... kell a szekember vagy ez enyhe és van ra gyogyszer ami ezeket az erzelmi hullamokat csokkentik?2021. dec. 18. 22:35
1/3 anonim válasza:
Nyilván te is tudod, hogy szakembert kellene felkeresni. Nincs kerülő út, mert egy tabletta lenyelése soha sem oldja meg helyetted a problémát...
2/3 anonim válasza:
Mindenféleképpen kell neked egy jó pszhiologus,vény nélkül kapható gyogyszert tudsz vásárolni a gyógyszertárba,de azok csak el nyomják a negatív érzelmeket,nem szüntetik meg. Így hát bármien gyógyszert szedj,úgyis elő fog jönni a gyötrő negatív érzés .úgy hogy keress fel egy szakembert
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen szakember.
Rengeteg olyan negatív és rossz emlékképed van amit felkell dolgoznod valahogy. Ha magadtól nem sikerül(t) akkor érdemes lenne felkeresned valakit,nem csak magad miatt,hanem a környezetedben élők miatt is(pl barátnőd).
Ne vegyél be összevissza gyógyszereket,a lelkedet kell rendbe rakni.A jó az hogy a problémát felismerted és tisztában vagy azzal ami veled történt,így talán könnyebb elindulni a "helyes" úton.
Sok sikert és legyél erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!