Milyenek a sulipszichológusok? Kedvesek? Mit kérdeznek? Ha odamegyek, hogy szorongásom van, akkor mit szoktak csinálni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 17. 14:56
1/3 anonim válasza:
Beszélgetnek veled. Szerintem főleg arról amiről te szeretnél beszélni..
2/3 anonim válasza:
Mindenképp érdemes megpróbálni beszélgetni velük. Elég valószínű, hogy használni fog.
3/3 anonim válasza:
Személy szerint a mi sulipszichológusunk nagyon kedves és megértő, nem ítélkezik. Én is szorongás miatt kezdtem el járni hozzá egy éve, nem voltak barátaim, mivel nagyon zárkózott voltam, de sokat segített és mostmár sokkal könnyebben komunikálok másokkal és kevesebbet szorongok/stresszelek. Szerintem megéri kérni a segítségét <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!