Én azóta nem akarok öngyilkos lenni mióta többszöri kísérletem is kudarcba fulladt.
Persze azóta rendbe is jött az életem. Szerencsés vagyok, hogy a párom mindig észre vette a dolgaim más különben mar halott lennék.
2021. dec. 12. 08:43
12/21 anonim válasza:
Rokonom hangoztatta. 3 kísérlete volt, az utolsó végzetes.:(
2021. dec. 12. 11:13
13/21 anonim válasza:
Sokan szeretnek eljátszadozni a gondolattal nagy jódolgukban, amikor csak magukra figyelnek.
2021. dec. 12. 11:29
14/21 anonim válasza:
13: Ha érintett lennél valamilyen módon, kíváncsi lennék, akkor is ezt mondanád-e...
2021. dec. 12. 11:53
15/21 anonim válasza:
Hú, ha ez így lenne, már nagyon sok ember lett volna öngyilkos. Szerencsére sokan túljutnak ezeken a gondolatokon előbb-utóbb.
2021. dec. 12. 19:11
16/21 anonim válasza:
Lehetséges.
Én azt nem értem, hogy aki öngyilkos akar lenni, miért mondja el? Miért nem teszi meg csendben?
2021. dec. 13. 05:04
17/21 anonim válasza:
16 és társai: Ez nem úgy megy, hogy eszedbe jut az öngyilkosság, aztán rögtön fel is kötöd magad az első fára. Az öngyilkosságig ELJUT az ember, nem egyik pillanatról a másikra jön az elhatározás (ha igen, az már pszichózis). Amíg csak a gondolat érlelődik valakiben, akár évekig, miért ne beszélhetné meg ezeket a gondolatokat másokkal?
2021. dec. 13. 09:55
18/21 anonim válasza:
Bizony hosszú idő volt nekem is, hogy megtegyem a próbálkozásokat. Sok évbe telt. Csendben tettem, de még így is kiderültek. Azt mondták az orvosok majdnem bele haltan.
De az élet most olyan jó életet adott, hogy eszem ágában sincs öngyilkosnak lenni. Ezért is tanácsolom itt mindenkinek, hogy ne tegye meg mert van remény
2021. dec. 13. 10:04
19/21 anonim válasza:
17! Mert ez nem olyan dolog, amit elmond az ember.
Több ismerősöm is anélkül tette meg, hogy hangoztatta volna.
Nekem is voltak már fura gondolataim, soha nem mondanám el senkinek.
Ez az ember legbelsőbb magánügye.
2021. dec. 13. 13:19
20/21 anonim válasza:
19: Nem gondolod, hogy épp azért tették meg, mert nem kértek senkitől segítséget? Az, hogy valaki erősnek mutatja magát, bezárkózik, belülről meg szép csendben felemészti önmagát és öngyilkos lesz, az nem egy hősies tett... Aki mer segítséget kérni, meri megbeszéli a problémáit másokkal, mikor úgy érzi, hogy ehhez ő már "kevés", aki fel meri hívni rá mások figyelmét, hogy bajban van, talán kap annyi segítséget, hogy végül segíteni tud saját magán is, és mégse kell ezt megtennie. Ehhez kell több erő meg elhatározás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!