Skizofrénként tényleg nem kell hordani maszkot?
Figyelt kérdés
Illetve ilyenkor csak sétáljak be és mondjam nekik, hogy nekem nem kell hordani?2021. dec. 6. 03:21
1/16 A kérdező kommentje:
Vagy meg is kell mutatni a papírt minden alkalommal?
2021. dec. 6. 03:21
2/16 anonim válasza:
Én nem olvastam olyat, hogy skizofréneknek ne kellene maszkot hordani.
Másféle betegség esetén olvastam ilyet, de skizofrénia esetén nem.
4/16 anonim válasza:
A skizofrénia mióta fogyatékosság?
5/16 anonim válasza:
Mivel e mentális betegség (skizofrénia) se nem autizmus se nem értelmifogyatékosság, ezért erre nem vonatkozik.
Te mi alapján vonatkoztattad erre?
6/16 anonim válasza:
A rendelet nem vonatkozik a skizofréniára, csak az értelmi fogyatékosokra és autistákra.
Azaz, neked is kötelező hordani a maszkot.
7/16 anonim válasza:
Nem igaz de a mentális betegségek valóban sokféleképpen gátolhatják az embereket a maszkhordásban. Vegyük a legszimplább pánikbetegséget, vagy kényszerbetegségeket, ki kellett volna terjeszteni rájuk és más országokban ME-t élveznek is az ilyen betegek is.
8/16 A kérdező kommentje:
Mindig is fogyatékosságnak számított
2021. dec. 6. 11:16
9/16 anonim válasza:
AOk, akkor ha fogyatékosságnak tartod: a fogyatékosságok ezen körére nem vonatkozik.
Egyébként ha gondolod hívd fel kezelőorvosodat és kérdezd meg tőle ezt.
10/16 anonim válasza:
Mondjuk abban igazad van hogy fogyatékosság, de konkretizálva van a rendeletben hogy mire vonatkozik és erre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!