Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Skizofrénként soha még csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Skizofrénként soha még csak ne is álmodjak arról, hogy valaki belémszeret?

Figyelt kérdés
Ezzel nőttem fel, szóval tudom kezelni, észre se lehet venni, hogy az vagyok, csak azért a fejemben levő horror néha erősebb a gyógyszereknél. A mai világban ez kifejezetten gáz betegség. A legtöbb ember inkább választ egy "mai" lányt, mint egy ilyet, mint én.
2016. szept. 10. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ha egyszer valaki tényleg beléd szeret, az elfogad a betegségeddel, vagy anélkül, úgy, ahogy vagy, mert nem fog neki számítani. Ha valakinek csak emiatt nem kellesz, az sosem szeretett igazán, és nem is fog szeretni soha.
2016. szept. 10. 18:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
engem mar dobtak egy skizofren sracert...xD T.T
2016. szept. 10. 18:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egyes válszolónak igaza van. Ha valaki szeret téged, akkor szeret majd a betegségekkel együtt.
2016. szept. 10. 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Betegségeddel*
2016. szept. 10. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Édesem.... Hidd el neked is eljön majd az időd... Csak várj türelemmel❤
2016. szept. 10. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten érdekesek a skizofrén emberek. Egyáltalán nem számítanak a szememben kevesebbnek, sőt. Rengeteg skizofrén művész és kutató volt, akik rengeteget adtak a világnak. Fight Club, Mr. Robot... Mindkettőt a főszereplő skizofréniája köré épül. Szóval szerintem ne aggódj. Biztos lesz valaki, aki beléd szeret.
2016. szept. 11. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja,engem kifejezetten érdekelne! 20/F :)
2016. szept. 18. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!