Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért lesznek öngyilkosok az...

Miért lesznek öngyilkosok az emberek, ha pl. a középkorban (meg bármikor a történelem során) sokkal rosszabb volt élni?

Figyelt kérdés
Most minden szép, nincs pestis, háború és az orvosi technika is olyan, hogy fájdalommentesen mindenen túl leszel. A fogászati kezelés is lassan öröm és relax.
2021. nov. 24. 09:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy az a réteg akiknek minden össze jött nem látja a problémákat mert ha neki össze jött akkor másnak is sajna nem van aki meg akad és ennyi nem azért mert ő lenne a hibás de elkezdi magát okolni és be fejezi feladja nem bírja tovább modern társadalomba is vannak nagyon nagy problémák
2021. nov. 24. 12:22
 22/42 anonim ***** válasza:
62%

Miert ragaszkodunk az élethez? Hát mert belénk rakták az a túlélési életben maradási ösztön félét olyan mint az evés csinálod ! A múltkor a munkahelyen gyorsan ettem

Kb 2 perc pedig főzelék hússal

A kollégák mondják nagyon éhes voltál mondom nem ideges

A másik hogy azért nagy baj nincs ha így tudsz enni

Mondom én csak az életben maradasi ösztön szerint cseleszem legyen bent és kész

Hogy tovább éljen a rabszolga

Ja a siromra azt fogom rairatni hogy szenvedett Xx évet

Bocs a sok hülyeségert

De 55 és a halál között ez jutott eszembe

Kicsit nagyon depis vagyok

És nem látom a fényt az alagút végén ja lekapcsolták

Hát ennyi

Azért szép napot akinek sikerül

2021. nov. 24. 13:41
 23/42 anonim ***** válasza:
53%

#14 Egy mezei kőműves is eltesz napi 20 ezret, pedig ahhoz nem kell zseninek lenni.

Nem értem miért vannak úgy megakadva az emberek a munka-pénz mókuskerékben. A pénz egy eszköz hogy megtegyük amit szeretnénk. A munka meg a pénzkereset módja. Ennyi. Ki nem sz*ja le hogy milyen a gyár? Nem szórakozni mész oda hanem dolgozni hogy utána azt tegyél amit akarsz... 2 diplomám van, mikor jelentkezek egy sima érettségis melóra mindig néznek, hogy túlképzett vagyok. Mindig elmondom hogy nekem a pénz eszköz, ledolgozom a napi 8 órát és utána hagyjanak békén. Nem kell diplomás, felelősségteljes állás ahol a főnök hétvégén is hívogat meg smuzolni kell este 10ig a Zoomon. A szakmámban megszerzett tudást a mindennapi életben, a hobbimban, kikapcsolódásként használom.

Az élet csak akkor sz*r ha folyton fanyalogsz.

2021. nov. 24. 15:42
 24/42 A kérdező kommentje:
Napi 20 ezerért a karom sem emelem meg, a normális kereset min havi 800.000 Ft, ez van a statisztikában.
2021. nov. 24. 15:48
 25/42 anonim ***** válasza:
89%
Milyen statisztikában?
2021. nov. 24. 16:03
 26/42 anonim ***** válasza:
68%

Érdekes. Én pont ezen a héten mehettem volna kőműves mellé segéd munkásnak - napi 10et ajánlottak elsőre. Mondom az felejtős, és fel tudtam alkudni napi 12-re. Mindezt úgy hogy nem jelentett volna be, tehát ettől a tbm se élt volna.

Napi 20-ast lehet máshol megadják pl Pesten, de nálunk vidéken még az is ha 10-et dobnak. Ezért meg kint kell lenni most pl a hidegbe egész nap. Szóval a munka = szenvedés. Legalábbis felénk ahol én lakom.

2021. nov. 24. 16:31
 27/42 anonim ***** válasza:
26 Vidéken szerintem legtöbb helyen így van ahogy írtad
2021. nov. 24. 20:41
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Am milyen statisztika amikor egy gyári munkás a 200.000 se igen kapja meg te is azért tetél fel ilyen hülye kérdést mert neked minden happy akkor másnak is csak poénból szenvednek nyomorognak az emberek és lesznek öngyilkosok mert jó dolgukba már nem tudják hogy mit csináljanak nem
2021. nov. 24. 20:48
 29/42 anonim ***** válasza:

Hát koma akkor menjél politikusnak. Máshol nem dobálnak utánad sokszázezret munka nélkül, oda meg csak vastag bőr kell és jó kapcsolatok. Politikusok sose depressziósok amúgy sem.

#26 Nem hogy 20-at de 30-at is megkeres egy tapasztalt kőműves, és nem Bp. Észak-keleti végeken kívül gyakorlatilag bárhol. De annál vannak könnyebb és jobban fizető szakmunkák is pl villanyszerelő. Egy 100 nm házat millió fölött vezetékelnek újra.

2021. nov. 24. 22:22
 30/42 A kérdező kommentje:
Most beszéltem egyik ismerősömmel, melós a nyomdában, 600 ezer nettója megvan. Iparit végzett, azért csak illik egy kőművesnek többet keresni. Arany áron építik a házakat a cégek.
2021. nov. 26. 11:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!