Akinek volt, hogy sikerült leküzdenie vagy oldania a maszk okozta szorongását?
Milyen sűrűn hordasz és milyet?
Mi az amitől szorongani kezdesz konkrétan?
Én sem bírom elviselni. Fullasztó érzés, nem kapok levegőt, mintha valaki meg akarna ölni.
Nincs mentális zavarod?
Szerencsére nekem van kék kártyám (autista vagyok) így felmentesít ez alól. Boltba nyilván nem megyek, nem időtöltésem a polgárpukkasztás, de ha muszáj orvoshoz mennem vagy pl utcára kimennem, akkor nem büntethetnek meg. Beszélj pszichológussal, maszekot ajánlom, 10 ezerért segítőkészek, de ha nincs rá kereted, próbálj meg körzetist, hátha normális...
Van ilyen távtartó rács ,arc és maszk közé, hátha az segít valamennyit.. de ez szerintem mindenkit frusztrál sajnos valamennyire.
Megszokhatatlan. Kitartás!
4: láttam tavaly azt a távtartot, annak hatására próbáltam a maszk belsejébe különböző dolgokat aplikálni, de egyik se volt az igazi.
5: nekem is elég frusztráló látvány a sok maszkos ember.
Arra jutottam, megpróbálok valami pozitív gondolatot társítani, ami most az, akivel nincs kedvem beszélgetni, azt így könnyű lesz elkerülni. Aztán bízzunk benne, hogy nem sokáig kell már hordani.
Gondold azt, hogy te túl éled, mert hordod a maszkot mások meg nem biztos.
Senki se szereti, de ha ez kell. Én hordom majd, nehogy ez miatt rúgjanak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!