Maszk pánikbetegséggel?
Szia én 25 éves nő vagyok pánik beteg. Nagyon nehezen jöttem ki ebből amiben teis vagy. Én az utcára sem mertem kimenni. Levoltam sápadva a nap 24 órájában úgy éreztem elájulok a szám elvolt sokszor kékülve. Többször is magamra hívtam a mentőt. Nem találtak semmit. Mindig úgy éreztem félre kalapál a szívem. Nekem olyan rohamom is volt hogy begörcsölt az egész testem és elájultam.
A gyógyszer hozott ki ebből az egészből. 6 kgot lefogytam pedig nem voltam vastag. Simán kaphattam volna egy idegösszeroppanást. A halál szele megcsapott. De túléltem. Gyógyszer nélkül nem ment volna. Olyan erős volt a szorongás hogy nem hagyott enni. Nemis tudom elmesélni mien érzés. De valami kín keserves.
Fiatal vagyok. 18/F
Én is pánikbeteg vagyok. Az elején a maszktól pánikoltam. Tescoban rosszullét stb.
Utána gondolkodtam és mi van ha bebeszélem magamnak hogy a maszk csak lenyugtat. Tudod a pánikosokkal szoktak csinálni hogy lélegezzenek egy szatyorba, mert az ugye helyreállít dolgokat. (Nem tudom a biológia okát).Ezt a jelenséget összekapcsoltam a maszkhasználattal. Így amikor ugy érzem hogy szaporabb lenne a légzésem stb, a maszk csak "helyreallitja" Fejben kell rendet tenni, átsorolni a dolgokat a másik oldalára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!