Maszk pánikbetegséggel?
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok pánikbetegséggel és ritmuszavarral (nem fejteném ki, nehéz gyerekkorom volt/van). Amióta maszkot kell hordani és nem lehet kerülni semmiképp mint nyáron, egyre rosszabbul vagyok. Boltba már be se merek menni mert elkap a pánik és összeesek, már háromszor is megtörtént, vonatra meg főként nem tudok ülni. Fel kellett mondanom emiatt a munkahelyemen is mert egyszerűen nem bírtam, állandóan remegtem, összeestem és hányingerem volt. Gyógyszer szedek mindkét betegségre, voltam szakorvosnál és pszichológusnál is, és nem tudnak ezzel mit kezdeni. Hetek óta itthon vagyok, szerencsére az egyetem online van, de nem tudom, mi lesz, ha visszaküldenek, mert iszonyat nehéz egy ilyen rohamot megállítani. Nem tudom, meddig bírom még, de legszívesebben megölném magam már, hogy szétmegy az egész életem. Valaki van ilyen helyzetben?2021. febr. 11. 15:39
11/11 anonim válasza:
Te képzeled be hogy élsz. Komolyan ez undorító, valaki elmondja mit tapasztal, erre beképzeli... - a lakosság kb 30%-a amúgy - hogy fullad benne. Miért nem az orr előtt van a maszk? Nem lehet hogy kevesebb levegő jut át rajta? Az orvosok csak a műtőben vannak maszkban többnyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!