Az amfetamin. Kérdés: Létezik; H egy csomó lelkibetegseg bennem van; csak soha elő se jönnének; ha nem drogoznàk? Létezik önmagunk pszhiàtere? Vagy így nézz ki egy fullos önnyomor? 5 napos vagyok; elmebeteg vagyok?
Az amfetamint az emberek általában dolgozni; bulizni; esetleg zugszpidezni* használják. Én már egyikre se. Mondjuk úgy pszhitert játszok vele; önmagam pszhiàterért. Értsd. Amúgy teljesen normális életem van; munka+ rendszeresen sportolok; család. Viszont ;olykor direkt úgymond "betege" teszem magam. Ha amfetamint használok; és kizárólag csakis akkor olyan " tüneteket " tapasztalatok magamon; amiket amúgy nélkül soha; még a nyomát se. Ilyenkor úgymond " napozok". Tehát több napig ; előfordul ; Hogy 4-5 napig Nem alszok.A " tünetek" pedig egyre erősödnek. Hogy mik ezek a lelki/ mentális tünetek? Az első nap úgymond meg szép minden. Ilyenkor mêg egy kívül állónak semmi nem tűnik fel abból; H úgymond " mibe vagyok". Ilyenkor vagyok úgymond a" legparti képes"; úgymond a legszebb. Aztán a 2.naptol már meg megjelenek a tünetek : pl.szociális fobia: hogy kameráznak a bkvn; hogy az emberek jobban megnéznék ; mint máskor.Mar inkább karakteres vagyok; mint helyes. Az amúgy kék szemem bezöldöl.( "Joker leszek")Kesobb már villogó vakukat is lattok. ( Lefotózni tényleg szoktak; ebbe más mellettem álló ismerős is megerősített).Azt érzem ; h egy amúgy szimpatikus fiatalember már kezd kevésbé szimpatikus lennie. Érzem ; miközben a arcom torzul; úgy a szemelyisegem is. Úgy érzem;olyan ez mintha maga az emberek arca lenne a tükör; tehát nem a hagyományoos tükörben láttom magamat; hanem az emberek szemében. Értsd : ahogy telnek a napok; úgy kapok egyre kevesebb mosolyt; de több figyelmet. Láttom a tekintetekben a csalódást;a meglepodotseget; a félelmet. Egy szörnyet látok. Ők pedig talán valamiféle ember arcú szörnyet. A napok múlásával az arcom teljen betorzul. Nem ; Nem kifejezéten megcsunyul. NEM tudom másképp mondani; Szo szerint más lesz. Úgymond Nem az én arcom. Közbe a hangom is változik ; mélyebb lesz.A járásom se az enyém. Ezen dolgok összessége úgymond nyomást rak rám. Az a "nem az én arcom; hangom" érzés. Ebben más ismerősom is megerősítt. Ahogy telnek a napok ;egyre kevésbé érzem önmagamnak magamat;a végére szerint elmegy a hangom. Tehát ideiglenes megnemulok. Közben erős paranoid-skizofren tünetek jelentkeznek: hangokat hallok H rólam beszélnek; a nevemet mondogatják.A szám is egyre jobban ràng. Különböző OCDHs kényszer tűntek jönnek elő: cipő tisztítás ezerel; ruha beállítás; extra hiperaktivitással kombinálva de van hogy 7x felfutok a Gellért hegyre 1 nap alatt; van hogy rengeteget írok; akár egyhuzamban 5-6 órát mint vmi autista író. Ilyenkor az egoizmus; isten komlexus az egekben; de mindenesetre a Gellért hegyen a legerősebb. Ahogy telnek a napok; egyre kevésbé tudok enni; bármennyire is kívánom; anorexia nervosa. És még rengeteg tünet.
Fontos! Hozzá teszem. EZT 1 évben 3-4x "játszom". Ezek a "napozasok" rendkívüli megviselik a testem. Több kilót fogyok; amit mindig vissza is gyurok. Megviselik az eszem; de a napok alatt mindvégig képbe vagyok; Nem szorulók orvosi segítségre; úgymond ellátóm magam. A lelkem viszont úgy érzem mindig sérül. Egyre üresebb.
A szemem egyre ritkábban kék.
A "napozasokat" mindig egy kiadós alvás zár. S mikor felkellek ismét semmi bajom.Semmi az említett "tünetektől"; se egy követõ ; fotós;SEMMI; akár hónapokig; akár évekig... egészen addig amíg úgymond újra beteggé nem teszem magam.
Kérdés: Létezik; H egy csomó lelkibetegseg bennem van; csak soha elő se jönnének; ha nem drogoznàk? Létezik H amúgy -kívülről legabbis normális- ember magát direkt beteggé teszi magát pár napra és így ismerkedik a mentális- lelki betegségekkel?
Létezik önmagunk pszhiàtere? Mert önmagam testőret; személyi edzdőjet; sofőrét; tolmàcsàt már "játszotta"?
U.i.: Mondom ezekről a lelki/mentális "bajokrol" a szűk környezet sem tud semmit. A " hobbimrol" a világ legbetegebb hobbijarol ; a " napozasrol" meg főleg senki. Talán Csak Feldmar...
Vélemények?
A kokainal mi a helyzet?
Ha az eki; és a szpid úgymond "tesok"; akkor a 3. Tesó a kóla; de ő Csak a spuri féltesoja. Ő már igényesebb. Szereti; ha foglalkoznak vele. Szereti a drága bulikat; szeret drága jarmuvekel utazni. Ő a drogok sznobja. ( értsd.A sznobok drogja). Ha úgy tetszik a drogok Ferrarija. Ha a szpid a kis/fél testvére; akkor a kola hozzá képest egy ár/arány értékében túl értékelt cucc.
De persze mindenképp úgymond "menő" .
A szpid a genetikat/ agyat "csinálja meg"
Az LSD magához a ( vizuális)gondolkodashoz való.
Az MDMA; ha boldogságra; ( ember) szeretettre vágyik. Tehát az érzelmek maximalasasoz kötött.
A kóla buliba. Az érzés" kiraly minden; mindenki; de legnagyobb ÉN vagyok.
A keta: "lassú eki" Az "objektív drog"
A fű : A nap végén . Munka; edzés után ; elalvashoz. Szeretem.
Én nemrég indítottam ezeket a tripeket. Valóban a legnagyobb gond a kialvatlanság. Igazából ezért is tilos kb. az amfetamin (meg a fentermin alapú fogyasztószerek) mert túlnyomják a használók és nem alszanak és abból van a baj, egyébként Isten adta anyag az amfetamin és származékai. Mértékkel semmi gond nem lenne, egy sokkal jobb Világod nyílik meg. Engem kihozott a depiből és dagadtságból, nem vagyok lusta, imádok dolgozni, sokkal jobb a társasági életem, folyamatosan leállok bárkivel beszélgetni és nem undorodom alapvetően, mint eddig.
Áhh, a jó spuri túl jó egyszerűen.
Amúgy nem kellenek ilyen hetelős tripek ahhoz hogy "megnyílj" magadnak. Mondom ezt úgy hogy én (is?) élvezem az önpusztítást. Én inkább 2 napos tripeket nyomok de akkor odadurrantok rendesen. Amikor folyamatosan szomjas vagy, negyed óra alatt megiszol 2 liter vizet és kötelező szólnia valami zenének akkor jó a szint, ez 2 napig legyen elég mondjuk 2-3 hetente és semmi bajod nem lesz. :)
Kalcium pezsgőtabit meg C-vitamint azért vigyél be ha nem eszel azt' annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!