Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az amfetamin. Kérdés: Létezik;...

Az amfetamin. Kérdés: Létezik; H egy csomó lelkibetegseg bennem van; csak soha elő se jönnének; ha nem drogoznàk? Létezik önmagunk pszhiàtere? Vagy így nézz ki egy fullos önnyomor? 5 napos vagyok; elmebeteg vagyok?

Figyelt kérdés

Az amfetamint az emberek általában dolgozni; bulizni; esetleg zugszpidezni* használják. Én már egyikre se. Mondjuk úgy pszhitert játszok vele; önmagam pszhiàterért. Értsd. Amúgy teljesen normális életem van; munka+ rendszeresen sportolok; család. Viszont ;olykor direkt úgymond "betege" teszem magam. Ha amfetamint használok; és kizárólag csakis akkor olyan " tüneteket " tapasztalatok magamon; amiket amúgy nélkül soha; még a nyomát se. Ilyenkor úgymond " napozok". Tehát több napig ; előfordul ; Hogy 4-5 napig Nem alszok.A " tünetek" pedig egyre erősödnek. Hogy mik ezek a lelki/ mentális tünetek? Az első nap úgymond meg szép minden. Ilyenkor mêg egy kívül állónak semmi nem tűnik fel abból; H úgymond " mibe vagyok". Ilyenkor vagyok úgymond a" legparti képes"; úgymond a legszebb. Aztán a 2.naptol már meg megjelenek a tünetek : pl.szociális fobia: hogy kameráznak a bkvn; hogy az emberek jobban megnéznék ; mint máskor.Mar inkább karakteres vagyok; mint helyes. Az amúgy kék szemem bezöldöl.( "Joker leszek")Kesobb már villogó vakukat is lattok. ( Lefotózni tényleg szoktak; ebbe más mellettem álló ismerős is megerősített).Azt érzem ; h egy amúgy szimpatikus fiatalember már kezd kevésbé szimpatikus lennie. Érzem ; miközben a arcom torzul; úgy a szemelyisegem is. Úgy érzem;olyan ez mintha maga az emberek arca lenne a tükör; tehát nem a hagyományoos tükörben láttom magamat; hanem az emberek szemében. Értsd : ahogy telnek a napok; úgy kapok egyre kevesebb mosolyt; de több figyelmet. Láttom a tekintetekben a csalódást;a meglepodotseget; a félelmet. Egy szörnyet látok. Ők pedig talán valamiféle ember arcú szörnyet. A napok múlásával az arcom teljen betorzul. Nem ; Nem kifejezéten megcsunyul. NEM tudom másképp mondani; Szo szerint más lesz. Úgymond Nem az én arcom. Közbe a hangom is változik ; mélyebb lesz.A járásom se az enyém. Ezen dolgok összessége úgymond nyomást rak rám. Az a "nem az én arcom; hangom" érzés. Ebben más ismerősom is megerősítt. Ahogy telnek a napok ;egyre kevésbé érzem önmagamnak magamat;a végére szerint elmegy a hangom. Tehát ideiglenes megnemulok. Közben erős paranoid-skizofren tünetek jelentkeznek: hangokat hallok H rólam beszélnek; a nevemet mondogatják.A szám is egyre jobban ràng. Különböző OCDHs kényszer tűntek jönnek elő: cipő tisztítás ezerel; ruha beállítás; extra hiperaktivitással kombinálva de van hogy 7x felfutok a Gellért hegyre 1 nap alatt; van hogy rengeteget írok; akár egyhuzamban 5-6 órát mint vmi autista író. Ilyenkor az egoizmus; isten komlexus az egekben; de mindenesetre a Gellért hegyen a legerősebb. Ahogy telnek a napok; egyre kevésbé tudok enni; bármennyire is kívánom; anorexia nervosa. És még rengeteg tünet.

Fontos! Hozzá teszem. EZT 1 évben 3-4x "játszom". Ezek a "napozasok" rendkívüli megviselik a testem. Több kilót fogyok; amit mindig vissza is gyurok. Megviselik az eszem; de a napok alatt mindvégig képbe vagyok; Nem szorulók orvosi segítségre; úgymond ellátóm magam. A lelkem viszont úgy érzem mindig sérül. Egyre üresebb.

A szemem egyre ritkábban kék.

A "napozasokat" mindig egy kiadós alvás zár. S mikor felkellek ismét semmi bajom.Semmi az említett "tünetektől"; se egy követõ ; fotós;SEMMI; akár hónapokig; akár évekig... egészen addig amíg úgymond újra beteggé nem teszem magam.

Kérdés: Létezik; H egy csomó lelkibetegseg bennem van; csak soha elő se jönnének; ha nem drogoznàk? Létezik H amúgy -kívülről legabbis normális- ember magát direkt beteggé teszi magát pár napra és így ismerkedik a mentális- lelki betegségekkel?

Létezik önmagunk pszhiàtere? Mert önmagam testőret; személyi edzdőjet; sofőrét; tolmàcsàt már "játszotta"?

U.i.: Mondom ezekről a lelki/mentális "bajokrol" a szűk környezet sem tud semmit. A " hobbimrol" a világ legbetegebb hobbijarol ; a " napozasrol" meg főleg senki. Talán Csak Feldmar...

Vélemények?

2021. nov. 17. 05:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

9/10 " Nem színész vagy...."

Rövid; tömör és zseniális komment.Koszonom ; jól át mentek a soraim.

Igen; Ezt a mondat is többször elhagyta a számàt az elmúlt pár évben. Színész vagyok statisztákal.

NEm. A színészt is csak eljátszom. De nagyon szeretnék már egy olyan filmet; ahol tényleg 110% ban szabad kezet kapva; élvezhetnem a szponzorok által nyújtott lehetőségeket; így megmutatnam magam ;mint színész- rendező színész egy egész estét filmbe. Kb.2 órába sűrítve egy életet...

Majd ha öreg; bölcs leszek.

Majd ;akkor; de hisz AKKOR meg csak öreget; bölcset fogok JÁTSZANI.

Felveszem Feldmar András maszkjàt.

2021. nov. 17. 12:11
 12/27 anonim ***** válasza:
79%
szerintem kicsit túlreagálod, én esetembe volt 5 év amikor minden péntektől hétfőig nem aludtam elején spuri aztán amikor már kevés volt onnantól pikó, azzal már sokszor átcsúsztam keddekbe is átlag 3-4 napokig voltam fennt. nekem is meg volt nagyrészt amit írtál csak pluszba haragudtam magamra hogy minek kellett megint ezt csinálnom, de végig tisztába voltam vele hogy elmúlik és csak az alvatlanság okozza ezt. azóta volt hogy józanon nem aludtam elég sokat és dettó ugyan azt éreztem szóval nem a kápszi a rosszabb hanem az alvatlanság ebben az esetben. különben haverom mai napig már 8 éve folyamatosan tolja de nincs megőrülve... spuri nagyon gyengének számít attól nem hiszem hogy meg lehetne őrülni magába vannak annál sokkal veszélyesebbek is
2021. nov. 17. 12:14
 13/27 A kérdező kommentje:

Az "előzmények"... Egy még "gyermeteg" írás '17 ből:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__..

2021. nov. 17. 12:15
 14/27 A kérdező kommentje:

Az egész" gyenge' spurizas; egy hajléktalanak öltözött foszeral kezdött még 2013 ban. Oda jött hozzám; adott egy bontatlan "cappy-t"... amit utána jött ... életem (bad)flashe. Végig nyaltam egy Ozorat. Ami a cappybe volt. Hát a mai napig nem tudom. De az összes drog közül LSD voltak hozzá a legközelebb. De azok is távol; attól agvegy napi hatástól.

Azóta "kissé" másképp láttom a világot.

Színész lettem.

Többször nem nevettem.

Amúgy forgatások közbe általában füvet szívok. De legkésőbb a film vége felé az utolsó jelenteknel; az úgymond csúcs pontnal a filmben kötelező kellék.

Bár beszélni már nem tudok.

2021. nov. 17. 12:24
 15/27 anonim ***** válasza:

Hát igen a pikó az a komoly. Bár a Szlovák pikó nekem másképp adta, mint a Németh meth kristály. Mégis vicces mikor átlépi az ember kb az 1 hetet. Nekem a max nem tudom mennyi volt, mert 1 hét után összefolytak a napok. Azt se tudtam mi van. Volt hogy nem létező rendőrök elől menekültem (akiket csak én láttam). Vagy beszélgettem 3 haverommal egyik spanomnál, aztán jött egy felismerés hogy otthon vagyok egyedül a szobában. De előtte órákat beszélgettem velük hangosan. Na mondom ezt hogy..?

Viszont nekem ezek a haluk, meg ez a megterhelés nem jön be. Inkább bedobok egy bélyeget, vagy pár g varázsgombát, és találkozok önmagammal :D

2021. nov. 17. 12:25
 16/27 A kérdező kommentje:

12/14

Megőrizni szpidtol? Hogyne....

Nem mindenki bírja.

Ezekhez a 'tripekhez" agy kell; genetika kell.

Drog+ agy képlet.

Láttam buta; ösztönlény cigányt még ösztönlenyebbe ; agresszívabbá válni drogtol.

Láttam értelmiséget; szar genetikaval h hulik ki a foga; mikor vért pisàl.

Drog+ agy a keplet.

Értsd: Erdős Pál korunk egyik legnagyobb matematikusa is beismerte H csak anfetaminal tud világ rengető egyenletetket megoldani

Tehát az okos okosabb lesz tőle.

De az érem másik oldala:

A nem létező börtön statisztikai adatok szerint a legtöbb erőszakos bűncselekményeket amfetamin( vagy hasonló hatású) hatása alatt követik el. Többségükben romák.

2021. nov. 17. 12:33
 17/27 anonim ***** válasza:
82%
És a kokainnal mi a helyzet kérdező? :D
2021. nov. 17. 12:35
 18/27 A kérdező kommentje:

Természetesen a szpid úgymond ","rossz" drog. Az egyik legrosszabb. Ha nem is tested; az agyad öli meg; akkor a lelked sérül.Melyen. A nagy szpidesekrol" tudni kell h általában nincs családjuk. Az érzelmek hosszú távon ez a drog minimalizálja a leginkább.

A kedvencem - ezt kb 11-2x csináltam- természetesen az LSD. A fū nem drog.

2021. nov. 17. 12:37
 19/27 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a kóla a kedvencem. Intravénásan belőve. Szerintem jobb mint a heroin :D
2021. nov. 17. 12:39
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg a 2 legrosszabb drog a biofű (herbál) és a heroin. Nincs más ami ilyen pusztításra képes, mint ez a 2.
2021. nov. 17. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!