Nem sokáig bírom már így, mit tegyek?
Lesz ez jobb, ne add fel, hullámvölgyek mindig vannak.
Kortárs-segítő alapítványokat megkereshetsz és pszichológus is nagyon jó lenne.
Sajnálom, ha még a családod sincs melletted. Értelemszerűen az tud a legnagyobb pokol lenni... talán a családsegítő szolgálat valami tehet érted, de túl sok érzelmi támogatást tőlük nem várhatsz.
Csak olyan tessék-lássék felszínes valami tud lenni az is. A gyámüggyel SOHA NE KERÜLJ közelebbi kapcsolatba, mert azzal az otthonodat is elveszítheted! A hazai "családsegítős" szemlélet hatalmas tévedése, hogy a gondnokság bármivel szemben is megvédene! Éppen ellenkezőleg!
Én ezen a nagyon durván egyházellenes oldalon mégiscsak azt javaslom neked, hogy MÉG IDEJÉBEN vagy 24 évesen: tehát keress fel egyházi közösségeket. Ott is tudsz mentálhigiénés segítséget kapni. Nemcsak papok léteznek, lelkészek is. Azonkívül támogató jóbarátok, segítőkész emberek.
Akár a HIVATÁSTUDATOD is kibontakozhat az egyházban (szerintem kapunyitási pánikban szenvedsz.) Régi osztálytársak közül senkivel nem tartod a kapcsolatot? Mennyire éltél elszigetelten az iskolai küzösségben, illetve mennyire voltál barátkozós?
Melyik nemhez tartozol? Ha lány vagy, szívesen elfogadnálak "kishúgom"-nak, amennyiben Budapesten laksz. Fiatal férfiakkal párkapcsolatot SOHA nem kezdenék, az édesanyjuk lehetnék.
Üdv:
50-hez apránként közelítő hölgy
Jobban állsz mint én 24 évesen.nem nagyon értem, hogy miben csalódtál, ha egyszer diplomát szerzel önerőből. Ez nagy dolog.
Ha nagyon rosszul érzed magad, nincs erőd tanulni, halassz egy fél évet, menj el dolgozni, gyűjts pénzt es akkor kicsit jobb hangulatban tudod befejezni. Tényleg nagyon lehúzó, ha az embernek alig van pénze, ráadásul senkire se számíthat. Nem csodálom, ha aggódsz.
Nem sokáig bírod már. Ki bírja ezt az egészet?
Te eljutottál az egyetemig.
Nem jössz ki anyagilag. Én azt sem tudom mi az az anyagi.
Szorongasz. Én is, ezen kívül lenne még mit sorolnom.
Ne legyen megfelelési kényszered. Ne utáld magad.
A "világnak" nem csak rád, senkire sincs szüksége.
Nem, nem tűnik hisztinek. De ki nem sz@rja le, hisztizni is kell.
Megszűnés jó lenne, csak az a baj, hogy kezdheted utána az egészet előlről. Annak örülj ha még emberek közt mozoghatsz. Ha ezt nem teheted majd meg, akkor lesz igazán sz@r.
Keress valamit ami kikapcsol, szórakoztat.
Találj barátokat, szerető embereket.
Például ez a szektás elmebeteg nagyon durva XD
Vajon tudja hogy a gyámügy az gyerekek, 18 éven aluliak ügyében tud eljárni? Addig örülj még nem vagy te is ilyen, mint ez a szerencsétlen.
5-ös, most barátod sincs, vagy egyetlen fix dolog a barátaid?! wtf
Áh lehet leesett valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!