Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha nagyon erősen...

Mit tegyek, ha nagyon erősen érzem, tudom, hogy rákos vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy rossz szokásom, ami okozhat rákot.

Van egy olyan elhanyagolt alapbetegségem, ami okozhat rákot.

Találtam valahol egy csomót.

Ki fogom vizsgáltatni!!!

Viszont nyilván félek.

Mit tegyek?

Életképtelen és gyenge vagyok egyébként, a dolgaim nehezen vagy sehogyse jönnek össze. Most az életem egy területén úgy néz ki, végre összejött. Viszont tudom, hogy rákos vagyok.

2021. nov. 16. 14:07
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Kifejezetten ajánlják a testmozgást a rákosoknak is, pont, hogy a mozgásszegény életmód kedvez az ilyen megbetegedésnek.
2021. nov. 17. 12:37
 12/40 anonim ***** válasza:

Nem vagy rákos.

Nekem is volt rossz szokásom, meg van is.

A családban van gégerákos, meg volt végbélrákos is, és hasnyálmirigyrákos is az egyiknek volt rossz szokása a másiknak nem.

Nekem 28 különböző csomó van a bőröm alatt, gerincemnél, mellemben, nyakamban stb testszerte.

Van olyan is ami összement, kettéosztódott az elmúlt tíz évben és a combomból feljebbvándorolt az ágyékomig.

Még serdülő koromban kiszedettem egyet, ilyen zöldessárga trutyi volt, a doki azt mondta, hogy zsírkása daganat. A többiről a fene se tudja, olyanom is volt ami érintésre érzékeny volt.

Ettől függetlenül fizikai kondicióm jó, néha edzek is.

szeretek húzodszkodni, padon fekvenyomni, fekvőzni, meg kézenállásba belenyomni amennyi megy, illetve sprintfutni.

Az enyhébb meghülésektől eltekintve beteg nem voltam már tíz éve.

Kórházba se kerültem semmi miatt! Hónap végén leszek 39 éves, és utoljára öt éve láttam orvost akkor is csak a jogsi miatt.

Ha rákos lennél vérezne az ínyed, törne a körmöd, hullana a hajad, a bőröd száraz lenne a szemed fakó és sárga, állandóan fosnál mindentől.

2021. nov. 17. 20:59
 13/40 A kérdező kommentje:

Már nem gyógyítható, előrehaladott rák is lehet tünetmentes!!! Volt is ilyen ismerősöm. Nem véletlenül szajkózzák a kontrollvizsgálatok fontosságát!!

Amúgy évente minimum 1 vérkép nem árt.

Nekem sajnos a betegségeimet is kontrollozni kell, illetve jelenleg többet vizsgálnak is.

2021. nov. 17. 21:04
 14/40 anonim ***** válasza:

Hát te tudod.

Nekem 21 éves koromban májbiopsziát akartak csinálni a lászló kórházban, mert a "vérképem" szerint valami májértékem a

800 szorosa volt.

Azt kérdezték alkoholista vagyok e?

Mondtam életembe nem voltam még részeg se (21 évesen)!

Mondom azóta leszarom az egészet, és hónap végén leszek 39 éves!

Csak fogorvoshoz járok ha kell, oda is kizárólag fizetősre.

Meg azóta voltam már vért adni is párszor, de semmi problémával nem jeleztek vissza.

2021. nov. 17. 21:08
 15/40 A kérdező kommentje:

Te tudod.

Nekem csillaghullás a vérképem, de jobban örülök, ha évente ránéznek.

2021. nov. 17. 21:10
 16/40 anonim ***** válasza:
Én annyit teszek, hogy hetente nézem a súlyomat ami az elmúlt 8 évben 83 és 86 kiló között ingadozik. Előtte 10 kilóval több voltam bőven 90 kg felett, csak aztán volt egy évem konyhás melóval és bőven 40 fok felett volt sokszor a hőmérséklet, sokat izzadtam.
2021. nov. 17. 21:12
 17/40 A kérdező kommentje:

Hát változatlanul te tudod...

Én szeretem komolyabban venni az egészségemet (mostmár).

2021. nov. 17. 21:26
 18/40 anonim ***** válasza:
Voltál már orvosnál?
2021. nov. 18. 06:58
 19/40 A kérdező kommentje:
A csomóval nem, mikor lehetett volna ennyi idő alatt? A többi folyamatban
2021. nov. 18. 08:06
 20/40 A kérdező kommentje:
Nagyon érzem most is :(
2021. nov. 19. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!