Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek, ha nagyon erősen...

Mit tegyek, ha nagyon erősen érzem, tudom, hogy rákos vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy rossz szokásom, ami okozhat rákot.

Van egy olyan elhanyagolt alapbetegségem, ami okozhat rákot.

Találtam valahol egy csomót.

Ki fogom vizsgáltatni!!!

Viszont nyilván félek.

Mit tegyek?

Életképtelen és gyenge vagyok egyébként, a dolgaim nehezen vagy sehogyse jönnek össze. Most az életem egy területén úgy néz ki, végre összejött. Viszont tudom, hogy rákos vagyok.

2021. nov. 16. 14:07
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Elmégy orvsohoz, akor vagy kiderül, hogy igazad van, vagy az, hoyg hipochonder vagy
2021. nov. 16. 14:14
 2/40 A kérdező kommentje:
Folyamatban van, de félek. Sajnos a csomóval és az elhanyagolt alapbetegséggel együtt nem hipochondria.
2021. nov. 16. 14:22
 3/40 anonim ***** válasza:
100%
Akár félsz, akár nem, az semmit nem változtat a tényeken
2021. nov. 16. 14:46
 4/40 A kérdező kommentje:

Tehát meg fogok halni pár éven belül?

A ráknak, ha előrehaladott, lesz bármilyen tünete, hajhullás, levertség? Vagy csak majd a kemónak?

2021. nov. 16. 14:48
 5/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy megfogsz halni pár éven belül.

Menj orvoshoz. Az a biztos.

A kemoterápiás kezeléstől sem biztos , hogy kifog hullani a hajad. Enyém nem hullott ki.

A 3.széria után többet hánytam. Kezelés után több napot voltam levert gyenge . Rosszabbra számítottam. Kivették a rákos részem. Talán így akár 26-30 évet is élhetek még. Ha nem lesz áttét.

2021. nov. 16. 14:57
 6/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Eléggé félek azért mindenesetre.

2021. nov. 16. 14:58
 7/40 A kérdező kommentje:
Fiatalon a gyorsabban működő szervezet miatt elvileg rosszabbak a kilátások. Plusz gondolom a kezelés után sohasem leszek a régi.
2021. nov. 16. 16:41
 8/40 anonim ***** válasza:
63%
Nos? Voltál dokinál?
2021. nov. 17. 07:21
 9/40 anonim ***** válasza:
Pont fiatalon lennének rosszabbak a kilátások? Ugyan... Ez marhára nem ettől függ. Egyébként van ismerősöm, gyerekként kezelték tudtommal leukémiával, meg sem mondanád róla. Egyik legjobb barátnőm családjában is van egy exrákos fiatalember, szintén meg nem mondanád róla, boldog családapa. Nem igaz, hogy kezelés után nem lehetsz a régi.
2021. nov. 17. 12:29
 10/40 A kérdező kommentje:
Sportolni lehet utána? Pláne, ha már eleve gyengusz vagyok.
2021. nov. 17. 12:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!