Leginkább milyen pszichés betegséget okozhatnak szerinted a most felnövekvő generációnál a Covid miatti intézkedések?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 08:53
A kérdező szavazást indított:
Izolációt.
Depressziót.
Szociális fóbiát.
Pánikbetegséget.
Alvászavart.
Drogfüggőséget.
Hipochondriát.
Szorongást.
14 szavazat
1/11 anonim válasza:
Így sorban, az összeset. Én majdnem mindet felfedeztem magamon.
2/11 anonim válasza:
Nemcsak a felnövekvő generációknál fordulhat elő gond. Én sem nagyon találtam a helyemet a szigorú korlátozások alatt.
De ez még nem betegség, csak egy átmeneti "elveszett vagyok nagyon" érzés.
3/11 A kérdező kommentje:
Persze, 2. Ez természetes. Mindannyiunkat váratlanul ért kb. 2 évvel ezelőtt. Felforgatta az életünket, s az eddigi terveinket.
Én arra gondoltam, hogy tartósan mit okozhat azoknál, akik most gyerekek. - Mert nem igaz, hogy nem lesz következménye ennek a tartós stressznek.
2021. nov. 7. 09:08
4/11 anonim válasza:
16 éves vagyok.
Szerintem semmit. Max pár embernél.
De a legtöbben magasról tesznek rá a korosztályomból ahogy én látom
5/11 A kérdező kommentje:
4. Egyelőre igen. De még évekig eltarthat ez. Meg Te már akkor 14 éves voltál, amikor ez kezdődött. Viszont óvodásoknál és kisiskolásoknál szerintem nagyon is okozhat problémát a későbbiekben.
2021. nov. 7. 09:13
6/11 anonim válasza:
Nem hinném.
Adsz egy tabletet a kezébe és azt sem venné észre ha bombáznának mellette.
Max annyi baj lehet hogy keveset van közösségben, de majd vissza szoknak.
7/11 anonim válasza:
Ezek a korlátozások több kárt okoznak mint hasznot.
8/11 anonim válasza:
Semmilyent . Ez miért nem szerepel a felsorolásban????????????????
9/11 anonim válasza:
Átmeneti létbizonytalanság érzést okozhat. De a szorongás még nem egyenlő a betegséggel!
10/11 Senior Séf válasza:
Bizony, a következő pandémia mentális tünetekkel fog jelentkezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!