Másnak is inszomniából áll ki az élete?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom rosszul alszom, és keveset. Nem szoktam igazán álmos lenni viszont igényelném azt a 8 óra alvást de egyszerűen nem megy, mivel tudom hogy másnap menni fogok valahová (régen iskola, most munka) már nem tudok rendesen aludni. Eleve a gondolat hogy menni kell valahová, nehezen tolerálom az embereket magam körül és jobban szeretem az egyedül létet, viszont dolgozni azt érdemes. 21/f Szedek évek óta pszichiátriai szereket is, néha az előírtnál több nyugtatót veszek be ha jól akarok aludni, bár ezt mostanában nem csinálom.2021. nov. 7. 01:18
11/14 anonim válasza:
Alvásvizsgálaton amit mutat a gép, az van (sok pontos műszer), alvásvizsgálaton nem valószínű, hogy lehet olyasfajta félrediagnosztizálás, mint amitől tartasz.
Egyébként lehet hogy azok a hétköznapi dolgok is segítenek, amelyeket fentebb írtam (Koffein-mentes kávé, relaxáció, azonos időben fekvés-kelés, alvásidő előtti 1-másfél órában kütyük mellőzése)
13/14 A kérdező kommentje:
A koffeinről ma lemondtam, a kütyük mellőzését nem tudom megoldani.
2021. nov. 7. 15:35
14/14 anonim válasza:
Kékfény-szűrő szemüveg is segíthet ha nem megoldható a kütyük mellőzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!