Testképzavarom van?
Figyelt kérdés
Négy éve született meg a kisfiam. 30 éves vagyok. 15 kilót híztam a terhesség alatt. Nem zavart 75 kiló voltam, áprilisban valami történt, elhatároztam, hogy leadok legalább 10 kilót, hogy a súlyom a normál testúlyom legyen. Hát most 56 kiló vagyok, de félek enni, én nem látom, hogy vékony lennék. Nagynak látom a hasam. De soha nem éreztem ilyet, 60-65kiló közt mozogtam mindig és jól éreztem magam. Most elkezdtem szenna teát inni, 1 hónapja, hogy kiürüljön minden amit ettem. Csak ebédelni szoktam.2021. nov. 5. 18:25
1/11 anonim válasza:
Kérdezd meg a párodat vagy valaki mást a testalkatodról, hogy milyen.
2/11 anonim válasza:
Ne csak ebédelj! Amúgy nincs abban semmi rossz, ha van egy kis pocak. Egyél normális kajákat, meg mozogj heti 3-4× legalább. Én a súlyzós edzést ajánlom, nekem az vált be, szépen karbantart. Milyen magas vagy amúgy?
3/11 A kérdező kommentje:
Azt mondják, hogy vékony vagyok. 163 cm magas vagyok.
2021. nov. 6. 14:38
4/11 anonim válasza:
163 centihez az 56 kiló az tényleg egy picit vékony, de az a lényeg, hogy tartsd meg a súlyod, vagy hízz, csak ne fogyj. És úgy látszik testképzavarod van, de még szerencse, hogy észre vetted, így ha akarsz, tudsz rajta változtatni. Kérj másoktól segítséget, és ne csak ebédelj.
5/11 A kérdező kommentje:
Ez a fura , hogy soha bem voltam ennyi kiló, és akkor nem éreztem magam kövérnek. Most pedig annak érzem, nem lett teljesen lapos a hasam, de egy stria nincs rajta, de egy pici bőr réteg van, és biztos a terhességtől. A combjaim meg edzem de nem akar olyan feszes lenni, jó már nem annyira narancs bőrös de, párom szerint nagyon szép a testem, de ő szeret. Mindenki azt mondja nem kell fogynom. De én nem így látom. Névnapom volt és párom este 9 kor ért haza. Hozott sütit, chipset , hát ettem vele nem akartam megbántani, de másnap semmit nem ettem.
2021. nov. 7. 07:13
6/11 anonim válasza:
Ez tényleg testképzavar. Kérj segítséget, és próbálj ne a testedre figyelni, hanem csináld azt, amit szoktál azon kívül, egyél mikor szoktak mások, és ne félj az evéstől.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem tudok, ha eszem este bűntudatom van.
2021. nov. 7. 14:37
8/11 anonim válasza:
Ne érezz bűntudatot. Gondolj arra, hogy az evés a legfontosabb, azt csináltad eddig, és azt csinálja mindenki más is.
9/11 anonim válasza:
Ez nem testképzavar, ez már az anorexia első tünete! Kérlek, kérj segítséget, mielőtt késő lesz, és túl mélyre esel ebben az egészben!! Hidd el, nem a levegőbe beszélek, van vele tapasztalatom. Esetleg írhatsz is nekem, ha szeretnél, nagyon szívesen segítenék.
10/11 anonim válasza:
Mars szakemberhez azonnal - nekem is igy kezdődött -
Anorexia, bulimia (férfiként!) Étkezesek kihagyasa, kemény bűntudat minden evés után, pocakot láttam ott is ahol nem volt stb.
Ne sodródj bele jobban mert komoly betegség lesz a vége! Én már jobban vagyok, de jó pár évem ment rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!