Skizofrén vagyok a doktornőm szerint.Tudtok ajánlani egy másil pszichiátert?
Már egy ideje rá van írva az ambuláns lapomra hogy skizofrénia, de eddig azt mondta, hogy csak a gyógyszerfelírás miatt.Erre tegnap közölte, hogy mégis az vagyok
Felálltam és otthagytam. Hazug és nem ért a szakmájához. Nem tudom mért jó neki ha tönkretesz.
Egyet kell hogy értsek veled, vagy hazudott a doki vagy dilettáns. Ha eleve azt gondolja hogy skizofrén vagy, akkor miért hazudik x hónapja. Ha meg az elején nem gondolta, akkor miért hamisított ambulánslapot?
Szerintem egészséges határokra vall, hogy fölálltál és eljöttél. Keress másik dokit. Nyilván nem veletlen jarsz dokihoz, valami biztos van, de a dokinak tisztességesen, nyílt lapokkal kell játszania, tisztelettel tartozik a másik ember iránt, akármi is a diagnózis.
Sok hülye válasz. Kérdezgetik hogy miért baj, ha skizofrén a kérdező. Bezzeg ha ti lennétek azok, akkor már nagyon is baj lenne.
Sajnos pszichológust nem tudok ajánlani, pedig voltam egynél hipochondria miatt, csak nem Magyarországon. Jobbulást.
Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled. Iszonyatosan rossz érzés, hogy az embert hülyének/nem normálisnak néz egy olyan ember, aki szakmailag inkompetens. Nevetséges, hogy csak úgy rámondanak emberekre pszichiátriai diagnózisokat ezzel tönkretéve a páciensek önértékelését többek között, de hát a pszichiáterek részben nem pont az emberi lelket szeretnék meggyógyítani, vagy mi? :) Nagyon rossz, hogy orvosit végzett, de empátiával, megértéssel nem igazán rendelkező emberek dobálják be ezeket a nagy szavakat, hogy "depresszió" meg "skizo", de fogalmuk nincs az emberi lélekről. És a végén vajon kinek fognak hinni? A páciensnek vagy az orvosnak?
Etikátlan ez az egész...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!