Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem veszik észre a...

Miért nem veszik észre a családom, hogy rohadtul depressziós vagyok?

Figyelt kérdés

18f..

Lehet furcsa jelenség,de én megállapítottam magamról a depressziót.

-ugy érzem semmit nem érek

-egész nap csak aludnék

-nehezen bízom bárkiben már

-stb......

Olyan állapotban vagyok,hogy sokszor eljutok oda, hogy vége..

Nem szeretnék öngyilkos lenni,de olyan rossz,mintha démonok lennének a fejemben:(((

Mit csináljak?

Szüleimnek nem szeretnék erről beszélni.. Bennük sem bízok.

Amúgy sem értenék,tudom.

2021. okt. 17. 09:06
1 2
 11/11 Grimfox ***** válasza:
90%
Ez nem szégyen. Ez egyszerűen egy állapot, ami rontja az életminőségedet, és bezárja előtted a kapukat a jövőbeni lehetőségek felé. Ez olyasmi, amivel kapcsolatban nem szégyen segítséget kérni, amiről nem szégyen beszélni olyanokkal, akik segíthetnek. Nem kellemes beszélni róla másokkal, akiket ismersz, mert gyengének érzed magad tőle, de épp az ellentéte a helyzet. Ha képes vagy segítséget kérni, elfogadni azt, és élni vele, az minden, csak nem gyengeség. Aki gyengének nevez, vagy lenéz a helyzeted miatt, annak szintén pszichés problémái vannak.
2021. okt. 17. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!