Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon elvagyok idegenedve,...

Nagyon elvagyok idegenedve, van kiút ebből?

Figyelt kérdés

Budapesti vagyok 20 éves, és nincs egy barátom se a városból.Nem ismerek kortársakat se.Nincs senkivel se eljárnom.Régi barátaim is elkoptak, most már nincs konkrétan senkim.

Van kiút ebből?Sajnos sokszor úgy érzem hogy kedvelhetetlen vagyok és alsóbbrendű.Hogyan fogok ebből az állapotból kijutni?

Szükségem van a szemkontaktusra, sétálásra, röhögésre, de nincs.Mit tettem az életemmel?Reménytelennek érzem magamat.Idegennek érzem magamat mindentől és mindenkitől, mintha egy lakatlan sziget lennék élet nélkül.

2021. okt. 16. 21:28
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Munka vagy iskola? Járj konditerembe, ott is lehet ismerkedni vagy művelődési házba szakkörbe (pl fényképész, filmklub). A kutyatartás is jó lehetőség erre. Illetve érdeklődési kör szerinti facebook csoportokban.
2021. okt. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!