Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Agresszió kezelése?

Agresszió kezelése?

Figyelt kérdés
Már egy ideje nagyon agresszív és indulatos vagyok. Szorongok úgy érzem innen fakad de nem tudom az okát. Hogyan lehet ezt kezelni?
2021. okt. 13. 13:18
 1/3 anonim válasza:
Járj el edzeni valahova, szerintem az sokat segítene.
2021. okt. 13. 13:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Testmozgás, sport. Illetve a minap láttam a tv-ben egy pszichológus tanácsolta agresszív páciensének: a módszer neve, felnőtt hiszti. Abból áll, hogy amikor majd szétrobbansz a dühtől, egyszerűen lefekszel a földre és csapkodsz, ordítasz mint egy 3 éves, amíg meg nem nyugszol. Ez nyilván akkor kivitelezhető ha otthon vagy :) és lehetőleg olyan személy nem szemtanúja aki nem ismeri ezt a módszert.

Emellett természetesen próbáld feldolgozni az okot.

2021. okt. 13. 17:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogyan írták a sport nagyon jó, igazából bármi ami leköt és ki tudod adni magadból közben, pl a szabadban futás nagyon jó erre. Levegőn vagy, mozogsz, kikapcsolsz, fizikailag pedig fáradsz. Sok sikert!
2021. okt. 20. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!