Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a pszichológiai oka...

Mi lehet a pszichológiai oka annak, hogy folyton foglalt férfiakba "botlom"?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés, de nem tudom máshová tenni. Állandóan foglalt (nős, barátnős, élettársas) férfiakba botlom, akikkel nem éremes párkapcsolatba kezdeni, ugye. Mi ennek a pszihológiai magyarázata, miért őket "vonzom be" magamnak?
2008. dec. 11. 19:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó: dehát ez nem megoldás... én senkitől nem akarom "elszeretni" a pasiját. :-(

A durva, h ez a kérdés kiírása óta változatlan :-( és lassan 30 leszek :-(

2010. ápr. 27. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez egyszerű.

30 év fölötti férfiakból válogatsz és ezért már csak kis mintából tudsz meríteni.

Hozzáteszem, hogy kb 20 fölött is már csak mázlival, vagy más kezéről lecsapva lehet jó partit csinálni. Oda-vissza.

Sajna én is foglalt vagyok...

38/f

2010. ápr. 27. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én sem találom az okát már évek óta (se pszichológiait se semmilyet), hogy miért utasítanak el az olyan lányok akik tetszenek nekem, szerelmes lehetnék beléjük. És sosem sikerült még! Pechem van nagyon? vagy van valami ok? senki sem tudta még (ezen a weboldalon sem). Pedig semmilyen rossz visszajelzés nincs a lányok felől. És a rokonaim kapcsolatai is rendben vannak.

28/f

2010. ápr. 27. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!