Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a pszichológiai oka...

Mi lehet a pszichológiai oka annak, hogy folyton foglalt férfiakba "botlom"?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés, de nem tudom máshová tenni. Állandóan foglalt (nős, barátnős, élettársas) férfiakba botlom, akikkel nem éremes párkapcsolatba kezdeni, ugye. Mi ennek a pszihológiai magyarázata, miért őket "vonzom be" magamnak?
2008. dec. 11. 19:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Talan a viselkedeseddel?
2008. dec. 11. 20:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem a viselkedésemmel. Egyszerűen összeismerkedek valakivel, beszélgetünk, ha úgy alakul randizunk. Mindaddig persze nem tudom, hogy foglalt, ő sem úgy viselkedik. Aztán megtudom, hogy az. Az utóbbi pár évben nem egy ilyennel találkoztam, sőt. Több foglalt emberrel "randiztam" mint nem foglalttal. A pszihológiája érdekelne. Van aki azt mondta, hogy azért van, mert nem tudom magam 100%- ban "odaadni" egy kapcsolatban, ezért ilyeneket vonzok, hogy ne kelljen elköteleznem magam. Szerinte ez ilyen tudatalatti dolog. Ilyen véleményekre vagyok kiváncsi.
2008. dec. 11. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem egyszerűen peched van.
2008. dec. 12. 15:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is arra gondolok, hogy tudat alatt te sem akarsz elköteleződni, vagy pedig a házassággal kapcsolatban rossz példákat láttál magad előtt.
2008. dec. 12. 22:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok egy házasságpárti, sajna a szüleim házassága sem egy "mintaházasság", aztán a tesómnál is tönkrement a dolog... de ezen változtatni szeretnék. Tudom, hogy magamban kell, csak azt nem, hogy hogyan. :S
2008. dec. 13. 12:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
biztos van pszichologiai oka. Hmmmn. :) szerintem felsz egy igazi kapcsolattol ahol csak ketten lennetek. igy legalabb van ra ok hogy ne legyen tul szoros a kapcsolatotok. en nem kezdek olyan pasival akinek van valakije akar mennyire is probalna hitegetni vagy tetszene nekem, mert en az egyetlen szeretnek lenni es szoros kapcsolatra vagyom. sok sikert azert megtalalni a boldogsagod!
2008. dec. 19. 01:27
 7/13 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

én is egyetlen akarok lenni és nem osztozkodni :-(

2008. dec. 19. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Idősebb korban nagyobb esély van rá, hogy már minden hozzád való foglalt. Bár ha nagyon fiatal vagy, akkor nem ez az ok.
2010. ápr. 26. 23:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Tudattalanunk választ, amely legjobb és legjóakaratúbb barátunk. A Te tudattalanod óvni igyekszik Tégedet a rossz példák követésétől. Gondolkoztál már azon, hogy kevésbé elitélve és nagyobb megértéssel fordulj szüleid és testvéred peches kapcsolata felé? Talán, ha sikerül megtalálnod gondjaik gyökerét, hol, mivel hibáztak és hibáznak a mai napig, mi tette válságossá a viszonyokat, kevésbé leszel lelkedben elutasitó az együttéléssel szemben. Megnő önbizalmad, hogy tudatosan ki tudod kerülni a buktatókat, és tudattalanod abbahagyja gondoskodását e téren. Rátalálsz a számodra megfelelő független emberre, mert ő lesz rokonszenves Neked, akivel szivesen randizol. Az előttünk levő példákkal érdemes foglalkozunk, hogy eldönthessük, melyiket követjük tudatosan, melyiket vetjük el minden áron. És felesleges aggódnunk, hogy hasonló sorsra jutunk.
2010. ápr. 26. 23:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Sztem azért mert azok a férfiak akik egyedül vannak azoknak a 99% a fusztrált vagy idegbeteg vagy exhibicionizmusban és feltünésiben szenved, vagy önbizalom hiányos és szorongó és te ezt ösztönösen megérzed.

Azért van ez mert a harmóniát keresed egy pasiban, de általában ez azokban nincs meg akik mellett nincs egy nő.

2010. ápr. 27. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!