Mi lehet a pszichológiai oka annak, hogy folyton foglalt férfiakba "botlom"?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ide tartozik a kérdés, de nem tudom máshová tenni. Állandóan foglalt (nős, barátnős, élettársas) férfiakba botlom, akikkel nem éremes párkapcsolatba kezdeni, ugye. Mi ennek a pszihológiai magyarázata, miért őket "vonzom be" magamnak?2008. dec. 11. 19:51
2/13 A kérdező kommentje:
Nem a viselkedésemmel. Egyszerűen összeismerkedek valakivel, beszélgetünk, ha úgy alakul randizunk. Mindaddig persze nem tudom, hogy foglalt, ő sem úgy viselkedik. Aztán megtudom, hogy az. Az utóbbi pár évben nem egy ilyennel találkoztam, sőt. Több foglalt emberrel "randiztam" mint nem foglalttal. A pszihológiája érdekelne. Van aki azt mondta, hogy azért van, mert nem tudom magam 100%- ban "odaadni" egy kapcsolatban, ezért ilyeneket vonzok, hogy ne kelljen elköteleznem magam. Szerinte ez ilyen tudatalatti dolog. Ilyen véleményekre vagyok kiváncsi.
2008. dec. 11. 21:57
3/13 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen peched van.
4/13 anonim válasza:
Igen, én is arra gondolok, hogy tudat alatt te sem akarsz elköteleződni, vagy pedig a házassággal kapcsolatban rossz példákat láttál magad előtt.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát, nem vagyok egy házasságpárti, sajna a szüleim házassága sem egy "mintaházasság", aztán a tesómnál is tönkrement a dolog... de ezen változtatni szeretnék. Tudom, hogy magamban kell, csak azt nem, hogy hogyan. :S
2008. dec. 13. 12:14
6/13 anonim válasza:
biztos van pszichologiai oka. Hmmmn. :) szerintem felsz egy igazi kapcsolattol ahol csak ketten lennetek. igy legalabb van ra ok hogy ne legyen tul szoros a kapcsolatotok. en nem kezdek olyan pasival akinek van valakije akar mennyire is probalna hitegetni vagy tetszene nekem, mert en az egyetlen szeretnek lenni es szoros kapcsolatra vagyom. sok sikert azert megtalalni a boldogsagod!
7/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
én is egyetlen akarok lenni és nem osztozkodni :-(
2008. dec. 19. 21:54
8/13 anonim válasza:
Idősebb korban nagyobb esély van rá, hogy már minden hozzád való foglalt. Bár ha nagyon fiatal vagy, akkor nem ez az ok.
9/13 anonim válasza:
Tudattalanunk választ, amely legjobb és legjóakaratúbb barátunk. A Te tudattalanod óvni igyekszik Tégedet a rossz példák követésétől. Gondolkoztál már azon, hogy kevésbé elitélve és nagyobb megértéssel fordulj szüleid és testvéred peches kapcsolata felé? Talán, ha sikerül megtalálnod gondjaik gyökerét, hol, mivel hibáztak és hibáznak a mai napig, mi tette válságossá a viszonyokat, kevésbé leszel lelkedben elutasitó az együttéléssel szemben. Megnő önbizalmad, hogy tudatosan ki tudod kerülni a buktatókat, és tudattalanod abbahagyja gondoskodását e téren. Rátalálsz a számodra megfelelő független emberre, mert ő lesz rokonszenves Neked, akivel szivesen randizol. Az előttünk levő példákkal érdemes foglalkozunk, hogy eldönthessük, melyiket követjük tudatosan, melyiket vetjük el minden áron. És felesleges aggódnunk, hogy hasonló sorsra jutunk.
10/13 anonim válasza:
Sztem azért mert azok a férfiak akik egyedül vannak azoknak a 99% a fusztrált vagy idegbeteg vagy exhibicionizmusban és feltünésiben szenved, vagy önbizalom hiányos és szorongó és te ezt ösztönösen megérzed.
Azért van ez mert a harmóniát keresed egy pasiban, de általában ez azokban nincs meg akik mellett nincs egy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!