Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális vagyok?

Normális vagyok?

Figyelt kérdés

A következőt álmodtam: egy erdős, hegyvidéki részre elmentem és felreptettem a drónomat. Pár pillanat alatt megjelent egy terepjáró, kiszállt belőle egy ember. Kérdezte mit csinálok, mondom nincs sajnos engedélyem a drónra. Kivette a kezemből a távirányítót, hogy akkor ezt most befejezzük, megnyomta az automatikus visszatérés gombot. Ahogy jött vissza a drón, mivel nem ő irányította, nekirepült egy fának és lezuhant, összetört. Mérges voltam rá nagyon, utána megbüntetett 3500 Ft-ra, és mondta hogy majd ki kell töltenem egy lapot amit leadok és megtérítik a kárt.

Ezután a következő kép hogy egy Slavia légpuskát dugok fel a seggembe és ott próbálom rejtegetni. Valóságban fizikailag lehetetlen lenne ez a méretei miatt, de valahogy sikerült. Aztán egyre jobban kényelmetlen volt, egy szobában találtam magam ahol ott volt Obama. Egy öltöző paraván mögé bújtam mert már annyira kellett wc-znem, erre ott feküdt az egész családja, felesége, gyereke meztelenül egy matracon a földön, de már nem bírtam tovább és előbb kijött a puska, utána pedig rengeteg híg széklet a földre. Megijedtem hogy most lebukok a puskával, úgy észleltem hogy nem vették észre. A fa tus félig már szétmállott, mintha elkorhadt volna. Fogtam és elrejtettem egy kanapé alá.

Nem tudom mi van velem, szoktam furákat álmodni, de ez teljesen kiverte a biztosítékot, nem tudom mitől lehet. 28/F

2021. szept. 27. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:
25%
Jézust keresd fel.
2021. szept. 27. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!