Van olyan ismerősöd, aki ígértes ember lett volna, de egy rossz pályaválasztás miatt teljesen elkallódott?
Figyelt kérdés
2021. szept. 23. 11:07
11/13 anonim válasza:
6-os sajnálom hogy ez történt veled,ugyanis én is átérzem mert nekem az anyám mindig kikérdezte az általánosban a leckéket és amikor nem ment mindig ordibáltvelem mint egy nem normális.Már leéretségiztem és közép suliban már nem hagytam hogy csesztessen azzal hogy kikérdezi tőlem.pl velem ezzel utáltattam meg a tanulást.közép suliban több szabadidővel is ugyan oylan tanuló voltam mint általánosban amikor este 20-21 órakor is tanultam anyám hülyeségei miatt.Jelenleg vízügyi technikus vagyok de nem a legnagyobb szerelmem,de nem is utálom,csak az a baj hogy nem tudom mivel foglalkoznék úgy hogy 40 éven át egy munkát kell végeznem.
12/13 anonim válasza:
Ha én annak számítok... 30 éves vagyok, nem tudom, hogy ebben a korban lehet-e már rám azt mondani, hogy elkallódtam, de én eléggé úgy érzem. Hozzáteszem, a pályaválasztás nem ok, hanem az már a tünet. A valódi ok inkább a családi környezetben van.
13/13 anonim válasza:
febr. 5. 00:51
Pont úgy vagyok, ahogy te, viszont már túl vagyok egy hosszas terápián pszichológussal, ami miatt a családi rpbolémákat is már objektívabban látom. Egyszeűen a világ értékerendjével van a gond, és az ember azon belül betölthető helyével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!