Egy pszichiáter milyen vizsgálatokkal deríti ki, hogy szükségem van e gyógyszerekre vagy sem?
Vérvizsgálattal, meg megfelelő ismeretekkel és néhány üzemképes feladattal, vizsgálati módszerrel.
jó esetben, ha valóban alkalmas a feladatára, látja rajtad mikor és mekkorát hazudsz, mennyire nyomod el magad, játszod meg magad...
Ez nem ilyen ék egyszerű, de nagyjából ennyi a történet tulajdonképp, sarkítva, egyszerűen.
Az a vizsgálat, hogy "beszélget" veled, előbb te elmondod, miért mentél oda, aztán ő célzott kérdéseket tesz fel neked a tüneteidre vonatkozóan, és megfigyeli a viselkedésed a vizsgálat közben.
Vérvizsgálat, feladatok nincsenek.
Sajnos ez olyan hogy ha teljesen életvidám boldog emberek eljátsszák hogy depressziósak szoronganak
Kicsit bognek a pszhiaternek
Főleg tb nek 5-10 perc és megvan a diagnózis 2 felé
Gyógyszer mondjuk mirzaten
+ Xanax jöjjön egy hónap múlva kb ennyi T tudnak
Több pszichiáternél jártam, lényegében 5 perc után mind gyógyszert javasolt és kb ennyi, majd jöjjek vissza pár hét múlva újabb 5 percre.
A kedvencem az volt, aki kérdezte, hogy akarok- e gyógyszert. Nem az, hogy szerinte indokolt és elfogadom-e, hanem, hogy szerintem kell-e... Most ezt komolyan nekem kell eldönteni? Egy vicc a tb támogatott pszichiátria.
A magán is igen csak 15-20 ezerért van ránk 50 perce
O sem tudja eldönteni mi kellene sak kísérletezik
De a gyógyszer úgysem gyógyít
Meg senkit csak segíthet 100 ből 1-2 emberen talán
Bár csak valóban tudna segíteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!