Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitévő legyek a megőrült...

Mitévő legyek a megőrült nővéremmel?

Figyelt kérdés

31 éves, mióta kidobták az egyetemről itthon ül, dolgozni eszébe sincs elmenni.

A szobája falára írkálja a saját vérével, hogy "Démon vagyok!" meg ilyen rúnákat vagy nem tudom milyen szimbólumokat, őrülten vigyorog rám, vagy eszelősen nevet, a bőrébe is késsel hegtetoválásokat vág.

Amikor megpróbálok beszélni vele, azzal riaszt el, hogy letolja a bugyiját és elkezd maszturbálni, vagy a feneke alá tartja a tenyerét és beleszarik.

Szüleim se tudnak mit csinálni, egyszerre sajnálják és félnek tőle.

Időnként megrohamozza a konyhát és kenyeret meg ilyesmit visz be magához és azt eszi.

Éjjel trappol fel-alá, időnként felüvölt, meg valami fura éneket hallat, közben dobol.

2021. szept. 17. 23:12
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Na, tessék, itt egy ilyen ember xd

2021. szept. 18. 10:13
 32/41 anonim ***** válasza:
97%

Nem olvastam el mindent, csak az első két oldalt, de a 11-es védelmébe kelnék, hogy igazat mond, a zárt osztály tényleg így néz ki.

És sajnos az is előfordul, hogy pár nap után kiengednek szó szerint bolondokat, de az ellenkezője is.cÉn öngyilkossági kísérlettel kerültem be, 3 nap után kiengedtek szerencsére, de a szobatársaim között volt egy lány, aki már 2 hete bent volt, és még csak a nílt osztályra se akarták átrakni, pedig ő aztán tényleg normális volt, ő meg egy másik lány voltak azok, akik miatt kibírtam azt a 3 napot anélkül, hogy én is megőrültem volna. Meg volt még egy normális srác is, ő nagyjából egy hete volt bent akkor, és őt se engedték el akkor, amikor engem igen. Volt egy skizofrén lány, ő már annyira nem volt normális, de még bolond se, ő már többször is volt ott, átlagban két heteket. A többiek nagyjából tényleg nem normálisak voltak, sokan hónapok óta ott voltak már. Illetve olyan is volt, hogy valakit egy hónap után kiengedtek, de aznap este, pár óra elteltével hozták is vissza.

2021. szept. 18. 13:56
 33/41 anonim ***** válasza:
53%
Ez tuti h kamu kérdés,ilyen ember már rég gumiszobába lenne!!
2021. szept. 19. 10:27
 34/41 anonim ***** válasza:
33: Magyarországon jelenleg nincs olyan intézmény ahol az ilyen eseteket (pl. "gumiszoba") kezelnék. Megszűnt. Elvileg van de oda elég nehéz bejutni, meg most COVID is van...
2021. szept. 19. 14:36
 35/41 anonim ***** válasza:
93%

34:Valószínűleg igazad van,de ez a dolog a kérdező nővérével akkor is irreális.Erre tuti h már valaki,valamit lépett volna.Nem hagyná senki se h ilyen szentre fajuljon a dolog.Pl. valaki a saját tenyerébe szarik.

Hagyjuk már!!!!!:)

2021. szept. 19. 17:57
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

"Valószínűleg igazad van"

Nem valószínűleg, hanem igaza van. Nevezz meg olyan intézményt, ami addig tartja kezelés alatt a betegeket (akár életük végéig és nem az IMEI), ameddig muszáj.

2021. szept. 19. 19:25
 37/41 anonim ***** válasza:
0%
Elképesztő, hogy az emberek mennyire nincsenek tisztában a hétköznapokkal.
2021. szept. 19. 19:25
 38/41 anonim ***** válasza:

34-36-os először is tisztázzunk valamit.Nem veszekedni jöttem ide.PONT.

2.megjártam a zárt osztályt,szóval van tapasztalatom az ilyen dolgokban,köszönöm.

3.Ha annyira benne vagytok a pszichés dolgokban akk légyszíves válaszoljatok már egy általam feltett kérdésre,amire még nem kaptam választ.

Valaki,aki Arisppat szedett tapasztalt ilyen mellékhatásokat? (erre rákerestek,megtaláljátok a kérdést)

2021. szept. 20. 09:18
 39/41 anonim ***** válasza:
Várom a válaszokat a kérdésemre:)
2021. szept. 20. 09:21
 40/41 anonim ***** válasza:
38 a zárt osztály nem egyenlő a lipót féle elmegyógy intézettel
2021. szept. 20. 09:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!