Mit csináljak a nővéremmel?
Napokig kerestem az egyik kedvenc pólómat, sehol nem találtam. A tesóm azt mondta, hogy ő se látta, de ma megtaláltam a kukába, amikor kivittem a szemetet. Számon kértem a családomat hogy ki dobta ki, erre a nővérem mondta, hogy ő volt. Elvileg régi, rongyos volt a felső, ezért már ki kellett dobni, holott csak egy folt volt rajta (körömlakk). Kérdeztem tőle, hogy nem mindegy mit hordok itthon, erre azt felelte, hogy vegyek új ruhákat.
Ő szinte az egész fizetését ruhákra költi meg szépségápolási cikkekre, olyan ruhákat is megvett, amiket még egyszer sem vett fel. Nos én vele ellentétben spórolok, csak azt veszem meg, amire szükségem van, ezért nyilván nem fogok új ruhákat venni, azért, hogy itthon jól nézzek ki.
Mellesleg nem először fordult már elő, hogy kidobta a cuccaimat. Volt, amikor a könyveimet akarta kidobni, mondván gyerekkönyvek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!