Frontin 0,25 gyógyszer naponta 1 okoz valamit?
Ha betartod amit az orvos mond az adagolásról, nem okoz gondot.
Ha túl vagy a dolgon ami miatt szedned kell, abbahagyod.
Többet ér mint hányingerrel, gyomorgörccsel lenni.
Jobban démonizálják mint kellene.
Nem szabad túlzásba vinni. Ennyi.
Lehet hatásos, de könnyen okoz függőséget - ahogy írtad is.
Nekem is kellett szednem, de csak alkalmanként szedtem, nem állandóan, és ezt a dokival is közöltem, ő meg azt mondta: rendben. Azóta teljesen el is hagytam.
Igen, függőséget.
Próbáld ne ilyen retek kemikáliákkal kezelni a stresszt...
Olvass könyvet.
Ússzál, fussál, sportoljál, szexelj többet vagy mittudomén.. vezesd le valahogy a feszkót.. de ne ilyen agytompító sz@r gyógyszerekkel.
Amúgy nyugodtabb lennél. Eleinte lehet hogy fáradt, tompa,de ez elmúlik.
Ezt lefejtettem.
Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy ésszel és óvatosan használva hasznos, de tartósan nem szabad erre támaszkodni.
Hosszú távon a stresszfaktorok csökkentése lesz a megoldás, a frontinra valóban rá lehet szokni. Én is szedtem egy időben, elég sokáig /honapokon át/, engem a 0.25 is álmosított, erre mindenképpen figyelj oda ha elkezded, nem mindegy, hogy mennyire vagy mellette éber, ha vezetned is kell például.
A tartós stressz komoly fizikai tüneteket okoz, akár infarktust, gyomorfekélyt, fokozottabb balesetveszélyhez is vezet is: ezt mimdenképpen el kellene kerülni, erre alkalmasak ezek a szerek.
Vannak olyan krízishelyzetek az életben, ami mellett igenis kell valamilyen SOS külső támogatás, főleg ha a szociális kapcsolataink kevésbé szorosak, mert az nem megoldás, hogy zokogva dolgozunk (vagy mondjuk kirúgnak, mert képtelenek vagyunk ellátni a feladatainkat, gondoskodni a gyerekekről és magunkról, stb.), tehát ÁTMENETILEG ez egy mankó lehet, és így is kell rá tekinteni.
Az aranygyökér, az orbáncfű és minden, ami a pihentető alváshoz közelebb visz (levendula, citromfű,stb.), de nem drog/alkohol, az jöhet most. Kitartás, fel a fejjel!
Én írtam a 4-es 5-ös választ. Azzal nem értek egyet hogy idővel növelni kell, mert nem fog hatni. Tapasztalataim szerint ez nem így működött. Azért ne felejtsük el, hogy nem marék számra szeded és nem pánikpetegségre.
Egy szem még nem drogfüggőség meg ilyesmi. Nem kell végletekben gondolkodni.
Az az egy szem nyugtat és ennyi, az első pár napban pedig álmosít, fáradttá tesz. Ennyi.
Ha pár hónap múlva elhagyod, akkor meg max két napig feszült lesz a hátizmod. Én ennyiket tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!