Vény nélkül kapható nyugtatók? Erősebb érdekelne
Szerintem először próbálkozz valami enyhevel inkább. Gyogynovenyessel. Patikus biztos tud segíteni. De saját szakállra ne szedj be semmi erősebbet, azt csak orvosi felügyelet alatt szabad, ellenőrzéssel.
Ha túl sok stressz ér nem az a megoldás hogy teletomod magad nyugtatóval. Rossz mentalitás.
Brandenburg Neuro, nagy dozisu magnezium es B vitamin van benne.
Homeopatias nyugtato pedig a Sedacur Forte vagy a Sedatif PC. De mivel venynelkuliek, a nagy gondra semmit nem ernek, nekem legalabbis a szorongasra, panikra nem hasznalt. Rovid tavon Xanax, hosszu tavon pedig a terapia segit.
Nekem ami nagyon bejött az ez: [link]
Igaz ezt nem árt kúraszerűen olyan napi 3x3-at bekapni, de nekem segített sokat. Egyébként a macskagyökeres termékek szerintem igenis jók, csak sokszor több tabletta kell belülök, mert kevés benne a hatóanyag. Legalábbis kis "enyhe" rossz közérzetnél bőven elég egy tabletta, de amikor az ember pszichésen rosszul van akkor nem. Xanaxot, meg ilyeneket ne is kapdoss be, a benzoról rosszabb lejönni, mint konkrétan azt a mentális állapotot eltűrni amire beveszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!