Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vény nélkül kapható nyugtatók?...

Vény nélkül kapható nyugtatók? Erősebb érdekelne

Figyelt kérdés
Eléggé stresszes az életem mostansag es próbálom rendbe rakni magamat de jól jonne egy kis segítség.

2021. szept. 1. 19:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Erősebb nem. Azt csak felírni lehet szerencsére.
2021. szept. 1. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
2%
Alkohol.
2021. szept. 1. 19:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem először próbálkozz valami enyhevel inkább. Gyogynovenyessel. Patikus biztos tud segíteni. De saját szakállra ne szedj be semmi erősebbet, azt csak orvosi felügyelet alatt szabad, ellenőrzéssel.

Ha túl sok stressz ér nem az a megoldás hogy teletomod magad nyugtatóval. Rossz mentalitás.

2021. szept. 1. 19:37
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Brandenburg Neuro, nagy dozisu magnezium es B vitamin van benne.

Homeopatias nyugtato pedig a Sedacur Forte vagy a Sedatif PC. De mivel venynelkuliek, a nagy gondra semmit nem ernek, nekem legalabbis a szorongasra, panikra nem hasznalt. Rovid tavon Xanax, hosszu tavon pedig a terapia segit.

2021. szept. 1. 20:34
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Ami ér valamit az szerintem a valeriana teva 3*2 adagolásban és mellé napi 3 csésze citromfű tea.
2021. szept. 1. 20:43
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Pálinka.
2021. szept. 1. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Legálisan alkohol. Illegálisan mariska.
2021. szept. 1. 21:25
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
#4: homeooátiás és nem hat? nebazz....
2021. szept. 1. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
64%

Nekem ami nagyon bejött az ez: [link]

Igaz ezt nem árt kúraszerűen olyan napi 3x3-at bekapni, de nekem segített sokat. Egyébként a macskagyökeres termékek szerintem igenis jók, csak sokszor több tabletta kell belülök, mert kevés benne a hatóanyag. Legalábbis kis "enyhe" rossz közérzetnél bőven elég egy tabletta, de amikor az ember pszichésen rosszul van akkor nem. Xanaxot, meg ilyeneket ne is kapdoss be, a benzoról rosszabb lejönni, mint konkrétan azt a mentális állapotot eltűrni amire beveszed.

2021. szept. 2. 04:27
 10/11 anonim ***** válasza:
kratom
2021. szept. 2. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!