Szorongás, depresszió, állandó fáradtság legyőzésére melyik vitamin/táplálékkiegészítő termékek lehetnek a leghasznosabbak? Természetes alapú nyugtatók is érdekelnek
Figyelt kérdés
2015. dec. 9. 21:50
1/9 anonim válasza:
Nagy dózisú B vitamin, mellé sportolóknak gyártott multivitamin. Nem centrum, béres csepp és hasonló marhaságok. Vegyél Mega Daily One multivitamint.
4/9 anonim válasza:
Rossz hírem van.Évtizedek óta kínlódom hasonló panaszokkal.
Sok mindent kipróbáltam már.Most nem is sorolnám fel őket,annyi mindent.
Eddig nekem hosszabb távon egyik sem segített.Sőt még a gyógyszerek sem igazán :(
F40+
5/9 anonim válasza:
Mikor,mennyi idő után fejtené ki a Lenkei a hatását?
Mert nekem az sem jött be.
Legalábbis a B komplexétől csak a vizeletem lett sárgább :)
-előző
6/9 anonim válasza:
Első vagyok. Mondom még egyszer,hogy nagy dózisú! Ha így jobban tetszik túl kell adagolni, RDA% 10000% nyugodtan mehet
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi valaszokat!
2015. dec. 10. 16:39
8/9 Petyák válasza:
Valeriana természetes feszültség oldó. Kismamák, gépkezelők is szedhetik. Ami nagyon bejött nekem: citromfű tea. Egy jó tanács: A szerotonin növelőket (orvos írja fel) kerüld. Függőséget okoz, és nehéz róla "lejönni" Cimborám hasonló gondokkal küzdött, és évek óta Rexetin-en él. Nem tud leszokni róla...
9/9 Noncsi0310 válasza:
A szervezeted állapotától függően 1-2 hónap kell, amíg érezhető a hatás. Ajánlom a Lenkei multivitaminokat, próbáld ki, biztosan segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!