Hogyan fejlesszem magam ,a személyiségem ? Igaz az hogy az otthoni edzés,korán kelés ,helyes táplálkozás ,olvasás,korai ébredés. Fejleszti a személyiséget erösségeket ?
Menyi idő után lehhet eredménye,Hónapok ,hetek ?
Az idő is közrejátszik hisz a barátok,a kiruccanásra így kevesebb idő jutt.Érdemes e kockáztatni.
Van ojan akki sikeresen járt !? És mit szoktak csinálni ennek érdekében ?
De, a kitartását, akaraterejét biztos, hogy fejleszti, de az az életnek csak egy kis szeletkéje.
Kijavítom a helyesírási hibáidat, igen, olvass sokat, mert az a helyesírást, szókincset is fejleszti, az pedig a rólad alkotott képet befolyásolja pozitívan. Hogy előtt vessző, vessző után szóköz, erős hosszú ő, mennyi 2 ny, lehet 1 h, jut 1 t, -e kérdőszócska előtt kötőjel, olyan ly, aki 1 k.
Hát én most ezt kezdtem el. Napi rutint tartok, edzek, fogyás érdekében csinálom.
Úgy érzem a testemre mindenképp építő hatás, hisz fogyok, ez jó érzéssel tölt el.
Viszont annyira nem érzem jól magam hogy huha, inkább mélyponton vagyok, és most nincsenek szociális kapcsolataim annyira szóval az is lehuz
Kérdező: fejleszthet, de ezek önmagukban nem elegendők! Meg kell találni az egyensúlyt!
4.
Akkor valamit nagyon nem jól csinálsz, valamint nagyon mélyen kerülsz, amivel pedig sokkal többet kellene foglalkozni. A kérdés, mi lehet az - de ezt neked kell tudnod.
5nek
Nyomás van rajtam párom miatt. Még külön élünk és nem tudunk találkozni, vagy nagyon ritkán mert rengeteget dolgozik és szabadidejében kimerült és bánt a helyzet.
A másik meg hogy problémám van így is a fogyassal, nagyon görcsösen szeretnék fogyni, és hiába teszek érte, rossz érzés minden nap érezni hogy kövér vagyok még mindig.
Illetve nagyon extrovertált vagyok és nincsenek barátaim. Nehéz igy kiegyensúlyozottnak lenni.
De lassan minden egyenesbe jön és jó lesz
Kérdező ne sértődj meg azon amit írok. (Főleg ha diszlexiás vagy vagy nem magyar az anyanyelved.) Első körben jó lenne a helyesírásod fejleszteni, mert ahogy meglátja valaki rögtön negatív képet kap rólad. Konkrétan semmit nem írtál helyesen. Ehhez hasznos az olvasás.
A többivel kapcsolatban meg kell találni az arany középutat. Olyan szokásokat vegyél fel, amelyektől jól érzed magad. Például hiába kelsz korán minden nap, ha te éjjel vagy produktívabb akkor inkább ne szenvedj hajnali ötös keléssel. Megpróbálhatsz egyesével is belevinni az életedbe új szokásokat és meglátod, hogy mi az amit tudsz tartani és mit nem. Tehát ha eddig nem sportoltál ne a maratonnal kezdd. Barátokkal kiruccanás: nem értem hol a gond. Tudsz akkor is egészségesen enni (ha nem, azzal a pár alkalommal nincs gond), olvasásnál már a napi fél óra is elég. Nem hiszem, hogy a nap 24 órájában a barátaiddal vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!