Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok odafigyelni...

Róbert dávid kérdése:

Miért nem tudok odafigyelni arra amit olvasok,és miért felejtem el őket?

Figyelt kérdés
Tehát úgy értem valamelyest értem amit olvasok,de könnyedén el is felejtem.30/F

2021. aug. 24. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem mit akarsz kérdezni. Bocs, nem figyeltem.
2021. aug. 24. 10:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Valami értelmes válasz?
2021. aug. 24. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Mert túl sok minden más van a fejedben. Nekem akkor szokott előfordulni, ha sok más teendöm van, vagy abban az időszakban kevesebb a szabadidőm. Akkor olvass, amikor biztos hogy ki tudsz kapcsolni. Stresszes időszakban nem megy. Én se vagyok az a “váróteremben” 10 percig olvasód fajta. Tuti nem jegyezném meg amit olvastam.
2021. aug. 24. 10:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ennek nagyon sok oka lehet. Min olvasol? Gépen, okostelefonon vagy hagyományos papír alapú könyvből?
2021. aug. 24. 12:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Gépen
2021. aug. 24. 14:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Gépen én sem tudok rendesen olvasni, mert annyi minden eltereli a figyelmemet. Rendszeresen nyitok meg közben új ablakokat és emiatt képtelen vagyok koncentrálni. Próbáld ki a hagyományos könyvet vagy az ebook olvasót.
2021. aug. 24. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem érdekel a téma, ennyi.
2021. aug. 24. 18:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem pihened ki magad és/ vagy elkalandoznak a gondolataid, nyugodj meg olvass lassabban esetleg.
2021. aug. 24. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!