Miért olyan betegek az emberek fiatal koruktól kezdve mentálisan?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és ha körülnézek az ismeretségi körömben elvétve találok csak mentálisan egész korombelieket. Ezekben az esetekben pedig az anyagiak vagy életkörülmények nem lehetnek negatívan befolyásolóak , a társaim jómódúak vagy középosztálybeliek. Szerintem köze lehet ehhez a médiának és unblock a felgyorsult világnak , mi a véleményetek?2021. aug. 23. 15:14
11/14 anonim válasza:
10# Ó, te grállovag, honnan szeded, hogy lány a kérdező? Én fiúnak gondoltam, de voltaképp lesz@rom. Mondjuk lehetnek a kishölgynek erkölcsei, ha a gyakorin a fütyi szóra ismerkedést ajánl fel. És ez akar segíteni a mentálisan sérült kortársainak??? Azoknak a szülőknek a véleményére lennék kíváncsi, akiknek a gyerekét a kérdező magához képest nem tartja mentálisan egésznek, hogy vajon mit szólnak egy ilyen önjelölt pszichológus kártevő segítségéhez? Aki ekkora mentális ász. Akinek a környezetében mindenki hülye, szinte csak ő normális, ott valami nagy gáz van.
12/14 A kérdező kommentje:
Bunkó2000 nyilvànvalóan érzéketlen vagy a szarkazmusra és igen lány vagyok teljesen megfelelő erkölcsökkel <3. Amit írsz nonsense inkább tartsd meg magadnak az ilyen haszontalan véleményt .
2021. aug. 23. 23:07
13/14 anonim válasza:
#nővagyok :) Fú baj van a toronyban ember:D de legalább jót nevettem rajtad kommentelő, kérdező az ilyet írtsad mert csak hangemberek
14/14 anonim válasza:
Jaj ugyan már heti 5x 7-9 óra suli, meg otthon tanulj, meg 3 tz egy nap nem megterhelő a gyereknek, ez kell nekik..
Nekem még anno középsuliba jött be a 8 óra, minden nap fejfájással mentem haza, emellett még egy rakat dolog éri az embert, régen kijártak az emberek közösségbe, most pedig felszínes kapcsolatok online, ez nem kielégítő a legtöbb embernek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!