Miért olyan betegek az emberek fiatal koruktól kezdve
mentálisan?
Köze lehet ehhez az ostoba (adott esetben a mentálisan legsérültebb) kortársaktól/ismerősöktől származó megbélyegzésnek? Te rásütsz majdnem az összes ismerősödre egy "mentálisan nem egész" diagnózist. Miből gondolod, hogy nem te vagy a defós? Tudod, az autópályán jön a sok hülye szembe...
2021. aug. 23. 15:25
2/14 A kérdező kommentje:
1-es válaszoló , amit írsz teljességgel használhatatlan és nem releváns . Nem én bélyegezem meg őket , a legtöbb diagnózis szakemberektől származik. Nem is értem mire fel ez az ellenszenv.
"A legtöbb diagnózis szakembertől származik" A korodbeliek túlnyomó többsége papíron(!) félcédulás, ez a te reprezentatív felmérésed? Te is voltál szakembernél és téged "mentálisan egész" diagnózissal látott el? Semmilyen szubjektivitás nincs a véleményedben, ezek a tények?
Csak, hogy értsem és tudjak használhatót írni.
2021. aug. 23. 15:46
4/14 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló a kérdés alapvetően nem erre irányul ,szóval ne haragudj , de ha lehet nem folytatnám ezt a beszélgetést .
Más válaszolóknak viszont kiemelném , hogy semmiféle negatív hangsúly nincs azon hogy a barátaimnak gondjaik vannak , alapvetően a véleményekre vagyok kíváncsi , hogy a ‘ korosztályra jellemző problémásság’ hátterében mi állhat .
korosztályra jellemző problémásság’ hátterében mi állhat . Miért nem tetszik egy lehetőségnek, hogy a kortársaktól származó negatív megbélyegzés? Pont az, amit te csinálsz. Miért csak az általad megjelölt opciókból lehet választani? Magadat természetesen normálisnak címkézed. Páran ilyen normálisak összeálltok, lehülyéztek egy kiválasztott társatokat, aztán a gyakori közönsége választhat, hogy a média vagy a felgyorsult világ miatt vagdossa magát csóri kölyök.
2021. aug. 23. 16:10
6/14 A kérdező kommentje:
Kommentelő , több soron említettem ,hogy a vizsgált tömeg konkrétan a barátaimból áll , akiket támogatok és próbálok segíteni , nemhogy meg kritizáljam őket. Köszönöm , hogy nem voltál képes három bekezdésnyi írással egy használható információt sem átadni . De ha már te , kedves hozzászóló , tudsz vaktában negatív véleményt lehúzni rólam , akkor ennyiből én is megtehetném . Nem igaz?
Bizonyára egy férfi vagy férfinak nem nevezhető nagyon okos , nyakszakállas kötekedő intellektuális vagy aki ,mint amiről a neved is árulkodik, feszültséget kelteni jön minden egyes kérdéshez , ezzel szerezve bármiféle boldogságot az eseménytelen , szánalmas életébe .Közel járok barátom?
Közel. Ha még azt is írtad volna, hogy rövid a fütyim akkor telitalálat lett volna, de így csak közel jártál.
2021. aug. 23. 16:29
8/14 A kérdező kommentje:
Van kedved ismerkedni? Pont ez a zsánerem.
Netflixen a social dilemmát nézd meg, a genZ nek nehezebb sok minden mert ők már szoszerint neten nőttek fel, pl 10evesek simán nézhetnek durva videókat po-rnot stb. Ez nm tesz jót, se mentálisan se érzelmileg. Hamar felnőttok de belül meg uresseg lesz,mert már mindent a netről szereztek be, információt,s3x partnert,online életet éltek és real life ba nm fejlődnek a társas skilljeitek/képesség/. Általánosságban mondom. Nm minden genZ egyforma függ a családtól,lakhely stb.az a durva H olyan szinten raszoktattak mindenkit a netre H meg nekem is elvonási tüneteket okoz.de én raszoktattam magam H otthon hagyjam a telót,és fél napot offline vok, természet, mozgás, kirándulás stb.voltam netfuggo napi 13-14ora netezés, depressziós voltam és pont a netezés miatt.ordogi kor,azt hiszed fontos,de pl akit követet YouTube on Instagram on celeb lexarja veled mi van,és kidobsz az életedbol sok időt ami nm jön vissza..meg kell találni a középutat.mindenkinek ajánlom H kezdésnek legalább szombaton ne netezzetrk,és meglátjatok milyen függők vagytok. Para. Az AI mindent tud rolunk..és amit egyszer felraksz az vhol ott is lesz.nah kb ennyi.orakon át tudnék mesélni. Kevesebb net =mentálisan stabilabb ember.
2021. aug. 23. 20:06
Az még lemaradt a kommentelődnek: nincs olyan H netes identitás/személyiség és valós identitás,te életben is kotozkodo ostoba negatív senki vagy aki egy 16eves lánynak interneten mer írogatni de élőben meg egy lúzer:))
2021. aug. 23. 20:22
További kérdések: