Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan oldal, ahol direkt...

Van olyan oldal, ahol direkt olyan emberek ismerkedhetnek, akik pl. szociális fóbiások?

Figyelt kérdés

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hol lehet ismerkedni, hanem, hogy biztosan ilyen embereket hol találok..

Jómagam is ebben szenvedek, de úgy érzem, hogy csak olyanoknak, mint én tudok megnyílni és még párkapcsolatot is csak így tudok elképzelni, csak nem tudom, hol találhatok még ilyen embereket. Ha nincs is ilyen, nem lehetne létrehozni egy ilyen oldalt? 18/F

2010. aug. 29. 13:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

itt vagyok én

szociális fóbia 18/L:D

2010. aug. 29. 17:03
 2/15 anonim ***** válasza:
Én nem tudok ilyen oldalról, de nekem írhat privátot, aki ebben szenved, mert én is.
2010. aug. 29. 18:22
 3/15 anonim ***** válasza:
bura.hu
2010. aug. 29. 21:46
 4/15 anonim válasza:

azt hiszem,én is az vagyok:S

ez nálatok miben nyilvánul meg? irjátok le légyszi

20/L

2010. aug. 31. 18:22
 5/15 anonim ***** válasza:

Ezen a fórumon is, meg még másutt is számtalan helyen, le van írva: Ha nem érzed jól magad, bármilyen téren, legyen az lelki, vagy testi probléma, menj el vele orvoshoz. Ezzel a ti problémátokkal se kell szenvedni. Van rá megoldás. A pszichiátriáról senkit el nem küldenek, ki nem nevetnek. Segítenek. Persze, tudom, elindulni nehéz, meg bevallani magatoknak. De higgyétek el, megéri.

Sanyi, aki átélte.

2010. szept. 1. 14:07
 6/15 A kérdező kommentje:

Én nem bízok a pszichiáterben, mert előbb utóbb gyógyszeres kezelés lesz belőle, aminek a hatása nem fog örökké tartani.

Nekem abban nyilvánul meg, hogy nem szeretem a tömeget, mindig kerülöm, barátkozni is nehéz, valamint egyfajta "lámpalázam" van mindig emberek előtt.

2010. szept. 1. 17:20
 7/15 anonim válasza:
Nekem is ez van, sajnos.:S
2010. szept. 1. 20:39
 8/15 A kérdező kommentje:
Írhattok nyugodtan! Lehet, hogy még segíteni is tudok, mivel változás áll be.
2010. szept. 1. 22:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Semmilyen gyógyítás hatása nem örökös. Ha eltört a kezed, begipszelik. Meggyógyulsz. Aztán ujra eltörik, a ráesel. Bármilyen betegséget el lehet kapni ujra, és ujra. De a tapasztalás rávezet, hogyan tudod mégis elkerülni, hogy megismétlődjön. A pszichiátriai betegségeknél a gyógyszer csak a hiányzó, vagy tönkrement anyag pótlására kell. A gyógyulás másik része az önterápia, az életmód váltás. A gipsz mellé a te támogató magatartásod is kell, hogy összeforrjon a karod. ( ami természetesen ujra eltörhet), de a gipsz nélkül a te támogató magatartásod kevés a forradáshoz. Értesz, ugye?
2010. szept. 3. 00:42
 10/15 A kérdező kommentje:
Éppen ezért gondolkoztam úgy, hogy nem szükséges az orvos, hanem a hasonló problémájú emberek már nem csak azzal, hogy a problémájukról beszélgetnek, hanem azzal is segíteni tudják egymást, hogy beszélgetnek.
2010. szept. 3. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!