Borderline személyiségzavarban szenvedők! Dühkitöréskor milyen módszerrel nyugtatjátok le magatokat?
Állandó önutálat, szorongás, az állkapcsom 0-24- ben görcsöl
Erre jött az alkohol, mert attól kevésbé fájt és felszabadultam
A gyógyszerektől még rosszabbul lettem
Ráadásul 28 evesen diagnosztizáltak (33 vagyok most), addigra alkohol problémáim lettek, volt hogy az egész testemet véresre kapartam.
Párkapcsolati problémák, állandó kapkodás, voltak alvásproblémák
Több hónapos terápiák, addiktológia,
3 éve Angliába jöttem,
És természetesen dühkitörések
Decembertől májusig 2 öngyilkossági kísérlet, egyik nap kiengedtek a kórházból gyógyszer-túladagolás után, majd az nap este visszakerültem a dühkitörésemből származó baleset miatt.
Április 28 óta nem szedek gyógyszert és nem fogyasztok alkoholt
Lekopogjam azóta heti egyszer elsírom magam a páromnak és hetente járok a terapeutámhoz
A hosszú sétát elfelejtettem írni, az segít nekem a legtöbbet
Mondjuk tényleg a sétát ne felejtsd el, még jó, hogy előttem válaszoló írta is.
1-2 órás séta lenyugtatja az idegrendszert, csak lassan sétálj, néha gyorsabb szakaszokkal.
Nekem csak a vágás segít sajnos. De úgy vagyok vele, hogy inkább magamban tegyek kárt, mint másban vagy a környezetemben. Ha nagyon összeomlok vagy kibukok valamin, akkor jön a kés, vágok kettőt a karomon, és mintha belőttem volna magam, szinte elszállok az érzéstől meg a látványtól. Lenyugszom egy időre.
28N
Én is szoktam bántani magam, de vágni sose. Fejemet ütöm vagy a falba verem, de nem akarom. Más megoldás kell, mert se magamat, se mást, sem pedig a tárgyakat nem akarom tönkre tenni. Ezt másképp kell kezelni :(
Ne kérj bocsánatot, semmi gond. Mindenkinek "örülök" aki leírja a tapasztalatait, érzéseit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!