Borderline személyiségzavarban szenvedők! Dühkitöréskor milyen módszerrel nyugtatjátok le magatokat?
Bocs. Nem bírtam kihagyni.
Köszi, vicces meg minden, de sajnos nem segít :D
A terapeutám tanácsolta ezeket:
-Hideg vízzel mossam az arcom
- jégkocka a szájba
-mezítláb álljak a fűre
- készíteni egy dobozt, amit a kedvenc színeddel lefested, a dobozba egy olyan illó olaj, amit szeretsz, savanyú cukorka és egy csengő, hogy minden érzékedre hasson
Eddig a mezítlábast próbáltam ki, a dobozt ma akarom elkészíteni
Nincs egy se. Illetve nem tudok róla. Én vagyok csak.
Köszönöm! Így első hallásra (illetve olvasásra) sajnos egyik módszert sem tudom elképzelni, hogy segíthet, de aztán kitudja. Meg fogom próbálni!
Én megértem amúgy. Aki nincs benne, nem is tudja elképzelni, milyen ez. Nem vagyunk rossz emberek, de mások úgy gondolják.
Nem tudják milyen az, amikor az egyik percben meg akarsz halni, a másikban pedig minden csodás. Az érzelmek hullámvasútja egy életen át
Nálam pl anyám miatt alakult ki ez a betegség, de ő mossa a kezeit, ő nem tehet róla
X ideje nem is beszélek vele, pedig iszonyatosan hiányzik, de félek a kapcsolatunktól, nem szeretnék újból a padlóra kerülni
Nagyon sajnálom :( Sajnos semmi okos tanácsot nem tudok adni, nálam kicsit más dolog áll a háttérben, de szinte senkinek nem beszélek erről.
Nálad amúgy milyen tünetek szoktak jelentkezni, a hangulatingadozáson kívül, ha szabad megkérdezni? Neked is vannak dühkitöréseid?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!