Mi bajom lehet? Hogyan tudnám összeszedni magam?
Tavaly abbahagytam az egyetememet covid miatt, idén pedig újra kellett érettségiznem, hogy új szakra felvételizhessek, ez alatt az idő alatt lassan elkezdtem elhanyagolni a barátaimat, végül januárra már egyáltalán nem beszéltem nagyjából senkivel a családomon kívűl. Úgy éreztem, mintha szétszakadnék belülről, hányigerem lett magamtól, nyomott a mellkasom. Ezt igyekeztem elnyomni, végigszenvedtem a tavaszt és a nyár elejét, aztán egy véletlen miatt újra beszélni kezdtünk, ez egy hete volt kb. és úgy érzem eddig tudtam tartani magam, meging ugyanazok a gondolatok ismétlődnek a fejemben, mint januárban. Rosszul vagyok magamtól, nincs motivációm semmihez, nyom a mellkasom.
Járok pszichológushoz, eddig még nem segített, most pedig nem elérhető egy ideig.
Milyen pszichológushoz jársz? (Tanácsadó szakpszichológus, klinikai szakpszichológus, sima MSc-s pszichológus...)
Államilag támogatott vagy magán?
Mit mondott ezekre a gondolatokra/érzésekre?
Magán, tanácsadó pszichológus, eddig 4-5 alkalmon voltam, még csak beszéltetett, de nem mondott semmit.
Az utosónak tényleg köszönöm a hozzászólást, tudom, hogy magamon kéne segíteni valahogy, csak nincs hozzá bátorságom, vagy lélekjelenlétem, mikor megpróbálkozom a nekem fontos dolgokkal, pár napon belül mindig visszajönnek ezek a gondolatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!