Az alábbi testi tüneteket okozhatja az állandó szorongásom?
Nos, állandóan feszül a fejem, nem az a tipikus fejfájás, hanem olyan érzés, mintha húznák a fejbôrömet a fülem mellett és tarkó résznél.
Illetve olyan nehéz test érzésem van, mintha pár kilót rám tennének, hátfájás, puffadás.
Illetve néha elgyengülnek a végtagjaim.
Nyugodt állapotban begyorsul a szívem, felmegy 120-ra a pulzus, de aztán 10 percen belül rendezôdik.
Ez az állapot 2-3 hónapja áll fent.
Agyi MRI vizsgálat negatív lett. Vérkép negatív, EKG negatív, szív UH negatív, holter negatív.
Pszichoterápia+gyógyszeres kezelés hatására várható javulás?
Most voltam elôször pszichiáternél.
Nem merek egyedül itthon maradni, illetve ha mennem kell valahova, rosszul vagyok, én szeretnék meggyógyulni, de egyelôre sajnos nem tudtam leküzdeni ezt.
Covid miatti otthonlét után jelentkezett egy pánikroham, majd utána egyszer egyedül otthon rosszul lettem, és nem volt segítség, azóta állnak fent ezek a problémák, és a testi tünetek is szépen fokozatosan jelentek meg. A testi tünetek miatt nem érzem jól magam, ezért rettentôen szorongok.
Viszont az jó, hogy fél év alatt sikerült javulást elérni! :)
Nagyon durva mellékhatások voltak?
Ez a magas pulzus, szívdobogásérzés, leizzadtam teljesen, ilyen testi tünetek voltak, illetve az a hülye gondolat, hogy el fogok ájulni, pedig még soha nem ájultam el.
Az antidepresszáns mindenkinél máshogy hat, nálam nagyon felerősítettea tüneteim az elején, de ez kb általánosnak mondható. Egyébként véleményem szerint nem kell félni tőle, bár sok negatív vélemény is van róla, de azért mégis csak sok millió embert gyógyítottak meg vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!